Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як не згоріти на роботі

Охорона здоров`я 8858 переглядів

Опубліковано - 13.07.2006 19:18 | Всі новини | Версія для друку

Всіх грошей не заробиш...
Всіх грошей не заробиш...
Трудоголікам загрожує цілий букет недуг. Бо ж організм не завжди може впоратися з навантаженнями і врешті-решт дає збій.

Крім виробничих травм, серцево-судинних захворювань і гіпертонії, можна “заробити” синдром емоційного згоряння.

Особи, котрі проводять багато часу на роботі, ризикують серйозно захворіти. За результатами дослідження вчених, ймовірність отримання виробничої виснаженості осіб «у віці» збільшується на 61%. Якщо робота у людини займає понад 12 годин на добу, вона ризикує набути найрізноманітніших захворювань, оскільки організм не встигає давати собі раду з навантаженнями. Найвразливішим місцем трудоголіка експерти назвали серце. Серед керівної ланки близько третини хворіють на серцево-судинні недуги. У віці 40-49 років гіпертонічну хворобу мають 50 відсотків керівників-чоловіків.

Трудоголіки можуть захворіти на синдром емоційного згоряння. Енергійний трудоголік раптом починає відчувати втому і роздратування, а думка про роботу починає викликати нудоту. Синдром емоційного згоряння – найнебезпечніша професійна хвороба всіх, хто працює з людьми: учителів, продавців, лікарів, менеджерів, журналістів, бізнесменів, політиків. Синдром розвивається поступово і проходить три стадії. Спочатку зникає радість, все у житті починає видаватися сірим і нудним. Відтак людину охоплює роздратування стосовно домашніх і друзів. Потім різко падає інтерес до роботи, що призводить до неприємностей на службі. У людини зникає зацікавленість до всього, що її оточує, ніби всередині все згоріло.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Охорона здоров`я»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.