Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Проти Турчинова роблять примітивні провокації

Самоврядування 8360 переглядів

Опубліковано - 22.04.2008 16:14 | Всі новини | Версія для друку

Проти Турчинова роблять примітивні провокації
Проти Турчинова роблять примітивні провокації
Проти кандидата у мери Києва від БЮТ Олександра Турчинова застосовують брудні передвиборчі технології. Хтось від імені його штабу призначає фіктивні зустрічі із виборцями.

Про це заявив Турчинов у вівторок під час відвідування київського заводу «Арсенал».

«На підприємства дзвонять люди, представляючись, що вони зі штабу Олександра Турчинова, з проханням організувати зустріч кандидата у мери, який вже їде до них», - повідомив Турчинов.

«Зрозуміло, що ніхто не приїжджає», - сказав він, додавши, що таких випадків вже більше десяти.

Кандидат у мери вважає, що ці брудні провокації – це «демонстрація справжнього обличчя опонентів, які намагаються такими брудними засобами боротися з Олександром Турчиновим».

Турчинов попросив громадян у подібних випадках телефонувати до його передвиборчого штабу, щоб переконатись, що це не провокація.

Між тим, Турчинов має намір запровадити столичну надбавку для пенсіонерів та працівників бюджетної сфери.

«Подачки Черновецького треба перетворити на надбавку. Це повинна бути чітка позиція Київради і не виглядати як банальний підкуп виборців владою, яка хоче зберегти свої позиції, щоб і надалі грабувати місто», - наголосив Турчинов.

За його словами, соціальна політика має бути не тільки збережена, а й посилена.

Олександр Турчинов також зазначив, що транспортне питання для Києва є одним з головних. «Я думаю, що найближчим часом ми з вами зробимо подорож по майбутній київській окружній дорозі та по замкнутому колу, по якому буде курсувати електропотяг», - сказав він.

Кандидат у мери вважає, що потрібно будувати підземні автомобільні розв’язки та гаражі замість магазинів.

Турчинов підкреслив, що задача Блоку Юлії Тимошенко об’єднати зусилля Кабінету міністрів, Верховної Ради та Київської міської державної адміністрації для негайного вирішення проблем столиці.

«Тому що перетворити столицю на банкрута, на смітник ми не можемо, бо це небезпека не тільки для Києва, а й для всієї держави», - сказав він.

Олександр Турчинов сьогодні проводить зустрічі з трудовими колективами на підприємствах, які складають фундамент державної оборони та авіаційно-космічної програми.

«Держава повинна повернутися обличчям до підприємств, які складають міць і оборонну, і інтелектуальну, які є базовими для космічних, авіаційних проектів», - вважає він.

Кандидат у мери Києва від БЮТ зазначив, що питання оборонного замовлення потрібно вирішувати як на рівні київської міської влади, так і на державному рівні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.