Аратта - На головну

13 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські військові кажуть: я - не я, і хата не моя

Надзвичайна подія 6166 переглядів

Опубліковано - 6.05.2008 17:08 | Всі новини | Версія для друку

Російські військові кажуть: я - не я, і хата не моя
Російські військові кажуть: я - не я, і хата не моя
Військово-морський флот Росії офіційно спростував повідомлення української сторони про втрату Чорноморським флотом РФ боєприпасу в Криму.

"Знайдений виріб не є боєприпасом. Це практичний вироб (капсула) з інертним спорядженням, яке застосовується по підводних цілях. Які-небудь вибухові речовини в спорядженні цього виробу відсутні", - заявив помічник головкома ВМФ РФ капітан першого рангу Ігор Дигало.

За його словами, цей вироб був загублений під час випробувальних робіт в акваторії Чорного моря і, очевидно, принесений течією до берегової лінії.

МЗС України повідомив у вівторок, що радникові-посланникові посольства РФ на Україні Всеволоду Лоскутову вручена нота протесту з приводу випробувань Чорноморським флотом Росії авіаційної ракети в Криму.

Як стверджує український МЗС, 27 квітня в районі сіла Прівітне Алуштінського району Криму була знайдена авіаційна протичовнова ракета. За повідомленням міністерства, представники Чорноморського флоту РФ надали документи, які підтверджують приналежність ракети до майна однієї з військових частин Чорноморського флоту. За інформацією МЗС, 15 квітня в районі полігону бойової підготовки П-34 дослідницьке судно ЧФ РФ здійснювало випробування ракети, під час яких вона була втрачена.

МЗС України заявив, що проведення випробувань не було узгоджене з українською стороною, як це передбачено угодою 1997-го року про статус і умови перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України.

Від “Аратти”: отакою локшиною частують пересічного росіянина офіційні особи їхнього оборонного відомства.

Хоча у "спростуванні" офіційно підтверджено факти: проведення випробувань зброї військовими РФ на території України, стрільб цією зброєю на полігоні, втрату обдиниці цієї зброї, неповідомлення української сторони про зазначені стрільби. Просто на цьому не зосереджено уваги аудиторії.

А тепер - відокремимо брехню.

Питання навіть не в тому, що нібито українські фахівці такі дебільні, що не в стані розрінити, де бойова ракета, а не "вироб із інертними газами" не бойового призначення. Це, як кажуть, риторика для дурників.

Очевидна брехня росіян полягає в тому, що відповідальна особа із військовими погонами, як виявилося, не знає різниці між ракетами, які застосовуються моською авіацією і надводними суднами. Бо із надводного судна стрільнути авіаційною ракетою - аж ніяк не можливо, навіть у стані глибокого алкогольного сп'яніння.

Втім, російському військово-морському відомству не звикати втюхувати локшину на увесь світ. Згадаємо трагедію "Курська". Скільки днів поспіль і адмірали, і менші офіцери нагло брехали із телеекранів? Бо, мабуть така вона, іхня офіцерська честь.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.