Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кицьку не можна залишати вдома одну

Довкілля 11147 переглядів

Опубліковано - 15.07.2006 12:25 | Всі новини | Версія для друку

А цій кішці вистачає місця для утримання?
А цій кішці вистачає місця для утримання?
Постанова, яку розробило міністерство сільського господарства Естонії про утримання домашніх улюбленців, забороняє залишати котів або акваріумних рибок на цілий день одних, а також визначає радіус пересування ланцюгового собаки і забороняє надягати собакам металеві нашийники.

Стан здоров'я й благополуччя домашнього улюбленця, відповідно до постанови, яку у четвер обговорював уряд Прибалтійської країни, варто перевіряти щонайменше двічі на день, повідомляє DELFI.

Прес-секретар міністерства сільського господарства Діана Киммус пояснила, що домашню тварину не можна надовго залишати на самоті і, їдучи, власник мусить знайти когось, хто буде доглядати за улюбленцем.

Постанова визначає також розміри клітки кролика й інших гризунів відповідно до їх ваги, а також мінімальні розміри приміщення, де можна тримати кішку.

За словами Киммус, постанова доповнює закон про захист тварин, занадто неконкретний у відношенні домашніх улюбленців. Постанова стосується усіх власників домашніх тварин, але в першу чергу — підприємців, що займаються їхнім утриманням і продажем.

Постанова повинна набрати сили в жовтні. На засіданні уряду вона прийнята не була, оскільки виникло запитання, чи не варта ця тема того, щоб написати закон.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Довкілля»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.