Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тепер бійка Луценка з Черновецьким - головний біль Медведька

Правосуддя 7513 переглядів

Опубліковано - 26.05.2008 12:47 | Всі новини | Версія для друку

Тепер бійка Луценка з Черновецьким - головний біль Медведька
Тепер бійка Луценка з Черновецьким - головний біль Медведька
Прокуратура Києва передала кримінальну справу, порушено стосовно міністра внутрішніх справ Юрія Луценка після інциденту з мером столиці Леонідом Черновецьким, до Генеральної прокуратури для подальшого розслідування та прийняття рішення.

Про це повідомив прокурор Києва Євген Блажівський.

«Враховуючи, що особа (Луценко) є членом уряду, справу стосовно нього передано до Генеральної прокуратури», - сказав прокурор, додавши при цьому, що всі слідчі дії, які мала провести київська прокуратура, виконані.

Нагадаємо, 18 січня після засідання Ради національної безпеки і оборони між Луценком і Черновецьким виникла бійка.

21 січня Президент Віктор Ющенко доручив генеральному прокурору з’ясувати всі обставини інциденту між Луценком і Черновецьким, і у разі потреби застосувати всі передбачені законодавством заходи до його учасників.

24 січня прокуратура Києва поінформувала, що “за фактом інциденту, що стався 18 січня 2008 року після закінчення роботи РНБОУ, під час якого Київському міському голові Черновецькому були навмисно нанесені легкі тілесні ушкодження, порушено кримінальну справу стосовно іншого учасника цієї події за ч.2 ст.125 Кримінального кодексу України”.

Як повідомлялося ранше, у минулу п'ятницю нардеп НС Москаль повідомив, що сьогодні, у понеділок, планується відсторонення Юрія Луценка від обов'язків очільника МВС у зв'язку із розслідуванням зазначеної справи.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.