Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Харківський чиновник влаштував реаліті-шоу

Технології Регіон: Харківська область 10623 перегляди

Опубліковано - 19.07.2006 19:17 | Всі новини | Версія для друку

Кабінет Петра Костенка транслюється на сайті «МедіаПорту»
Кабінет Петра Костенка транслюється на сайті «МедіаПорту»
Реаліті-шоу для чиновника. Тепер «заглянути» у кабінет заступника начальника обласного управління транспорту можна, не виходячи з дому. Через мережу Інтернет. Для цього держслужбовець встановив у кабінеті веб-камеру.

Камеру розміром з пачку сигарет техніки встановили над входом. Вона транслюватиме в Інтернет кольорову картинку - правда, без звуку, - повідомляє «МедіаПорт».

Завдання - налагодити камеру так, щоб було видно не лише хазяїна кабінету на робочому місці, але й відвідувачів. Відповідальний за технічний бік проекту - Андрій Авдошин, керівник інтернет-відділу агенції «МедіаПорт».

Андрій Авдошин:«Ми намагаємось зробити все, чого нема в Харкові, у плані Інтернету. Ми намагаємось бути новаторами. Нам це цікаво, нам це близько. Це належить до сфери медіа, до сфери публічності».)

Камеру в кабінеті Петро Костенко, заступник начальника Головного обласного управління промисловості, транспорту та зв`язку, називає «електронною демократією». Це водночас і контроль над чиновником, і його захист, переконаний Петро Костенко. «Вічко» допоможе уникнути провокацій, говорить чиновник.

Петро Костенко:
«Посаду, яку я обійняв, за визначенням є корупційною й хабарницькою. Вже сьогодні я зіткнувся з тим, що надходять пропозиції різні. І я б не хотів взагалі чути їх».

Захистити себе таким своєрідним способом і дозволити городянам контролювати себе Петро Костенко радить усім колегам.

Андрій Білогрищенко, начальник управління споживчого ринку:
«Абсолютно можу погодитися! У мене все відкрито й увесь прийом я веду абсолютно відкрито».

Валентин Дулуб, голова Дзержинського райвиконкому:
«Ні, не погодився б! У мене практично завжди двері відчинені. У мене цілий день люди не припиняються. Хоча, знаєте, якщо хтось сам собі в чомусь не довіряє, сумнівається у власній порядності, нехай ставить. Камера ще не показник того, як людина працює в межах законодавства».

Петро Костенко називає себе першим у світі чиновником, який наважився працювати під постійним наглядом камери. І розраховує на популярність такого відео в мережі - прогнозує не менше 100 відвідувачів на день.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.