Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Столичний суд направив справу Жванії на повторний розгляд

Правосуддя 7893 перегляди

Опубліковано - 6.08.2008 19:27 | Всі новини | Версія для друку

Столичний суд направив справу Жванії на повторний розгляд
Столичний суд направив справу Жванії на повторний розгляд
Апеляційний суд Києва направив на повторний розгляд до Подільського районного суду столиці скаргу депутата Давида Жванії на незаконність порушення кримінальної справи щодо нього.

Відповідну постанову Апеляційний суд Києва виніс сьогодні на засіданні.

Таким чином, скарга Жванії задоволена частково, рішення Подільського районного суду Києва від 21 липня скасовано, і скарга спрямована до того ж суду на повторний розгляд іншим складом суду.

Як повідомив по закінченні засідання представник інтересів Жванії в суді депутат Геннадій Москаль, він задоволений таким рішенням суду, але разом з тим, підкреслив, що краще б було, якби апеляційний суд закрив справу, як просив цього Жванія.

"Суд ухвалив рішення скасувати рішення Подільського суду від 21 липня і направив на новий розгляд... краще б закрив справу... але суд апелював до першої інстанції", - сказав Москаль.

Він підкреслив, що така постанова суду була аргументована порушеннями, які знайшов Апеляційний суд у діях суду першої інстанції, а також при розслідуванні справи Генеральною прокуратурою.

На засіданні суду був присутній новий адвокат Жванії - адвокат Паризького суду Жан Мартен, який представляє інтереси Жванії в Європейському суді з прав людини.

Як відомо, 4 серпня Верховний суд заборонив Святошинському районному суду Києва переглядати постанову апеляційного суду, якою ставиться під сумнів громадянство Жванії до розгляду касації самого Жванії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.