Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МЗС Росії заходився обгрунтовувати дерибан Грузії

Імперія «Совок» 7225 переглядів

Опубліковано - 12.08.2008 22:47 | Всі новини | Версія для друку

МЗС Росії заходився обгрунтовувати дерибан Грузії
МЗС Росії заходився обгрунтовувати дерибан Грузії
Росія не допустить спроб насильницького приєднання Південної Осетії до Грузії.

Про це заявив сьогодні статс-секретарь-замглави МЗС РФ Григорій Карасін.

"Ніхто не має права силою заганяти Південну Осетію в територіальну цілісність, - заявив Карасін. - Це не дозволено нікому, і фізично цього ніхто не дозволить - перш за все Росія".

Як відзначається, до початку військових дій Росія впродовж всіх років після розвалу колишнього СРСР заявляла про повагу територіальної цілісності Грузії.

Відповідаючи на питання, чи змінилося ставлення Москви до принципу територіальної цілісності Грузії після подій в Південній Осетії, російський дипломат заявив, що "віроломна агресія Грузії проти Південної Осетії підірвала довіру південних осетин до Тбілісі".

"Це факт життя, і чи погодяться тепер південні осетини з принципом територіальної цілісності Грузії - сказати складно", - відмітив Карасін. При цьому він підкреслив, що в новій ситуації, викликаною грузинською агресією, збереження територіальної цілісності Грузії "залежить від доброї волі і відповідальності грузинського керівництва".

Таким чином, заява статс-секретаря замглави МЗС РФ в точності повторила тези, висловлені раніше главою відомства Сергієм Лавровим, а до нього - Президентом Медвєдєвим.

Після переговорів з фінським колегою Александером Стуббом, що пройшли сьогодні в Москві, глава МЗСу Росії заявив, що Росія змінить підходи до ведення переговорів по врегулюванню грузино-абхазського і грузино-осетинского конфліктів, "тому що ніякої довіри до нинішнього керівництва у нас не залишилася".

Лавров назвав "абсолютним фактом" те, що своєю варварською акцією в Південній Осетії Тбілісі підірвав територіальну цілісність Грузії. Він відзначив, що "Абхазія і Південна Осетія не будуть в безпеці разом з Грузією".

Проте, при цьому Лавров відзначив, що питання цілісності знаходиться "перш за все в руках грузинського керівництва".

Відзначимо також, що напередодні заступник офіційного представника МЗС РФ Борис Малахов, спростовувавши звинувачення Заходу в намірах російського керівництва змістити політичне керівництво Грузії, назвав передчасними розмови "на тему про якесь віртуальне визнання або невизнанню незалежності Південної Осетії".

Від “Аратти”: принагідно, умисно для пана Красіна зазначимо, що:

- не існує в природі такої національності "південний осетин", хіба що в уяві напівграмотного московськго функціонера;

- Південна Осетія ніколи не була й не є частиною РФ, а відтак, робити подібні заяви від імені частини народу іноземний дипломат просто не має жодного права;

- панам Лаврову і Красіну варто було б нагадати Президенту Медвєдєву, що у самій Росії існує проблема Чечні, яка повністю спростовує сьогоднішні заяви російських керівників, виставляючи їх перед світом, щонайменше примітивними брехунами.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.