Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Агресія проти Грузії має й економічний аспект. Це очевидно

Новини Сакартвело 8058 переглядів

Опубліковано - 18.08.2008 16:03 | Всі новини | Версія для друку

Агресія проти Грузії має й економічний аспект. Це очевидно
Агресія проти Грузії має й економічний аспект. Це очевидно
Руйнування економічної інфраструктури на окупованих територіях Грузії показало економічну складову мотивації агресії. Не пов’язану із НАТО.

“Росія зацікавлена залишити за собою позиції безальтернативного постачальника нафти з середньоазійських держав в Європу. Підрив мосту на території Грузії – це не випадковість, а провокація з боку Росії для того, щоб дестабілізувати внутрішню ситуацію в Грузії, і ускладнити соціально-економічний стан цієї країни. Без сумніву – це диверсійна спроба посилення економічної залежності Грузії від Росії. Такі дії мають бути засуджені світовою спільнотою ”.

Про це сказав народний депутат від фракції НУ-НС, член парламентського Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Тарас Стецьків.

Як стало відомо, Азербайджан внаслідок підриву залізничного мосту на ділянці Горі – Тбілісі, скоротив відправку вантажних вагонів з нафтою і нафтопродуктами до Вірменії. Наразі 72 товарних вагони не можуть потрапити у Вірменію.

Депутат наголосив, що “Російські миротворці, які перестали виконувати миротворчі функції, а перетворились на агресорів, мають бути виведені з території Грузії, Абхазії і Південної Осетії. Необхідно негайно ввести новий миротворчий контингент під егідою міжнародних сил ООН, ОБСЄ, без будь – якої участі російських військових”.

Як повідомлялося раніше, російські окупаційні війська та бандформування, які діють спільно із ними, не тільки грабують населення та цивільні об’єкти, а й активно й методично винищують цивільну інфраструктуру окупованих територій, в тому числі промислові підприємства, шляхи сполучення, коммунікації.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Новини Сакартвело»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.