Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Війна у Грузії. Російські військові не підкоряються Головнокомадуючому та міністру оборони?

Новини Сакартвело 7745 переглядів

Опубліковано - 22.08.2008 13:58 | Всі новини | Версія для друку

Війна у Грузії. Російські військові не підкоряються Головнокомадуючому та міністру оборони?
Війна у Грузії. Російські військові не підкоряються Головнокомадуючому та міністру оборони?
Всі російські військові частини почнуть вихід з Грузії до Південної Осетії о 6:00 п’ятниці, 22 серпня, і завершать передислокацію цього ж дня, заявив міністр оборони РФ Анатолій Сердюков.

За словами Сердюкова, в межах зони безпеки, встановленої відповідно до угоди про перемир’я, залишиться тільки обмежений контингент російських миротворців.

Аналогічну заяву зробив раніше головнокомандувач ЗС РФ, Президент Медвєдєв.

Між тим, Ситуація до 10:00 ранку 22 серпня на території Грузії залишається незмінною, попри офіційні заяви російських керівників про початок виведення своїх військ з шостої години ранку.

За повідомленням телекомпанії «Руставі-2», біля Ігоєті все ще стоїть російський блокпост. Знімальна група телекомпанії з шести годин ранку знаходиться в Ігоєті, але ніяких переміщень російських військових не зафіксувала.

Ніч в Горі пройшла спокійно. У місті діє комендантська година У ці хвилини тут чекають чергову групу звільнених грузинських полонених. Цим процесом займається секретар Ради національної безпеки Олександр Ломая і представник керівництва Міноборони Грузії.

За існуючою інформацією, це останній потік грузинського мирного населення, яких буде звільнено осетинськими сепаратистами.

Продовжуються переговори про повернення грузинських військовополонених і передачі тіл загиблих.

Сьогодні очікується звільнення 12 з 22 грузинських військовослужбовців, захоплених в полон кілька днів тому в Поті. 10 чоловік було звільнено напередодні. Затримані утримувалися російськими військовими на зайнятій ними грузинській військовій базі в Сенакі.

Не змінилася ситуація і в Західній Грузії, За інформацією кореспондентів з місць, російські військові замість виведення частин підсилюють свої блокпости.

Пости залишаються в Сачхере у села Джріа і Гомі, а також в Поті.

За матеріалами Lenta.ru, Новості-Грузія.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Новини Сакартвело»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.