Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепи не бажають ухвалювати закони. А тим часом дітки народних обранців вбивають “маленьких українців”

Влада 5618 переглядів

Опубліковано - 16.09.2008 16:59 | Всі новини | Версія для друку

Нардепи не бажають ухвалювати закони. А тим часом дітки народних обранців вбивають “маленьких українців”
Нардепи не бажають ухвалювати закони. А тим часом дітки народних обранців вбивають “маленьких українців”
Депутати відмовилися розглядати закон про дорожній рух. Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк не зміг внести це питання до порядку денного. Протест висловила Партія регіонів.

Зокрема віце-спікер Олександр Лавринович заявив, що вони проти розгляду в залі питань, "по яких немає більшості".

Ще один регіонал Олександр Єфремов заявив, що проект може бути внесений до порядку денного у вівторок, якщо буде висновок відповідних спеціалістів.

Тим часом у Сімферополі у понеділок вночі сталася аварія за участі трьох автомобілів і мотоцикла, внаслідок якої загинула 25-річна дівчина – водій мотоцикла.

Як повідомили у прес-службі Управління Державтоінспекції в Криму, ДТП сталося в районі залізничного вокзалу близько 3-ї години ночі.

Мотоцикл "Сузукі" повертав, коли в нього врізався автомобіль Bentley, який рухався назустріч.

Удар був такої сили, що мотоцикл розірвало на шматки, зазначили в ДАІ. Bentley продовжив некерований рух і зіткнувся ще з двома автомобілями: Daewoo і Geely.

Дівчина-мотоцикліст зазнала травм, не сумісних з життям. Водія Bentley - 24-річного жителя Сімферополя - госпіталізовано зі струсом головного мозку.

Стало відомо, що за кермом "Бентлі" у момент аварії знаходився син 24-літній Віталій Файнгольд – син депутата Сімферопольської міськради від Партії регіонів і одного з найвідоміших місцевих бізнесменів Йосипа Файнгольда.

Він контролює доходний район "Світлофор" поруч з Центральним ринком кримської столиці, на якому знаходяться кілька десятків модних бутиків. Файнгольд також є співзасновником автотранспортного підприємства "Автодім", що займається пасажирськими перевезеннями на ЮБК.

Від “Аратти”: це вже далеко не перший випадок, коли мажор за кермом стає убивцею.

Ми уважно відстежуватимемо хід розслідування цієї справи і оперативно інформуватимемо вас щодо того, як працюватиме національна система правосуддя щодо сина кримського олігарха місцевого пошибу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.