Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Жванії розвалилася. Але серіал від СП і ГПУ - триватиме

Правосуддя 7559 переглядів

Опубліковано - 23.09.2008 15:22 | Всі новини | Версія для друку

Справа Жванії розвалилася. Але серіал від СП і ГПУ - триватиме
Справа Жванії розвалилася. Але серіал від СП і ГПУ - триватиме
Подільський районний суд м. Києва виніс рішення скасувати кримінальну справу за фактом підробки і використання свідомо підробних документів, на підставі яких Давиду Жванії було видано посвідчення про громадянство України. Генпрокуратура має право оскаржувати дане рішення.

Про це повідомила прес-служба Народної Самооборони.

На переконання Давида Жванії, «юридично це можна зробити, але реальної перспективи просування цієї справи немає».

На запитання, що значить це рішення особисто для нього, Давид Жванія сказав, що це, по суті, правильне рішення, в якому він із самого початку не сумнівався.

«Я був правий, що це надумана справа з боку Секретаріату Президента. Політично заангажованим є самий початок справи, а також подальше її просування», - наголосив народний депутат.

«Я не хочу брати участь у цій «виставі», так як в цій справі була задіяна моя сім’я і мої діти. Навіть моя четверта дитина народилася у невизначеному для мене стані – між судами. Тому моя задача – довести цю справу до кінця», - заявив Давид Жванія.

Жванія також додав: «Нарешті ми довели правду. Проте це ще не кінець. За моїми даними, Генпрокуратура має подати позов на дії МВС щодо вилучення мого громадянського паспорта. Тож будемо чекати наступну справу – ГПУ проти МВС».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.