Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Москва. Криваві розборки васалів біля кремлівських стін

Імперія «Совок» 7784 перегляди

Опубліковано - 25.09.2008 17:29 | Всі новини | Версія для друку

Москва. Криваві розборки васалів біля кремлівських стін
Москва. Криваві розборки васалів біля кремлівських стін
В центрі Москви увечері в середу убитий екс-депутат Держдуми РФ Руслан Ямадаєв, повідомила Рейтер представник управління інформації ГУВС Москви.

За її словами, за попередніми даними, в 17.20 МСК на Смоленській набережній до автомобіля "Мерседес", що зупинився на "червоне світло", під'їхав невідомий і вистрілив в Ямадаєва, що управляв машиною. Екс-депутат помер на місці.

Руслан Ямадаєв є братом колишнього командира батальйону "Схід" Суліма Ямадаєва.

У момент вбивства в машині, як пасажир, знаходилася ще одна людина, особа якої встановлюється, повідомив офіційний представник МВС РФ Валерій Грібакин. Джерело агентства розповіло, що в автомобілі знаходився й колишній комендант Чечні генерал-лейтенант Сергій Кизюн.

"Машина, в якій знаходилися Ямадаєв і Кизюн, була розстріляна невідомими з автомобіля "Ауді-80", який зупинився разом з "Мерседесом" на світлофорі", - сказало джерело. За його словами, це вбивство носить "явно замовний характер".

"За машиною Ямадаєва велося стеження. Кілери знали, хто знаходився в машині", - відзначив співбесідник агентства.

У Москві у зв'язку з ЧП введений план "Перехоплення".

За фактом вбивства екс-депутата порушена кримінальна справа за статтєю "вбивство", повідомив офіційний представник СКП РФ Володимир Маркин.

Руслан Ямадаєв з 1999 року очолював загони народного ополчення, які, спільно з федеральними силами, брали активну участь в проведенні спецоперацій з знищення бандформувань, встановленню законності і правопорядку в Чечні. У 2001 році він був заступником військового коменданта Чеченської Республіки.

У грудні 2003 року Ямадаєва було обрано депутатом Держдуми четвертого скликання від виборчого об'єднання "Єдина Росія". Він був членом комітету Держдуми по міжнародних справах, членом комісії Держдуми по мандатних питаннях і питаннях депутатської етики. Екс-депутат також був Героєм Росії.

За деякими даними, убивство пов'язують із суперництвом кланів Ямадаєвих і Кадирових за владу у Чечні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.