Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада за будь-що. Українські політикани замовили Лазаренка

Пістолетне право 8586 переглядів

Опубліковано - 2.10.2008 14:36 | Всі новини | Версія для друку

Влада за будь-що. Українські політикани замовили Лазаренка
Влада за будь-що. Українські політикани замовили Лазаренка
Вчора, під час повторного судового розгляду у суді першої інстанції справи Лазаренка з'ясувалося, що його життя у небезпеці. Як і за часів Кучми - екс-прем'єра, який забагато знає - просто замовили.

"Згідно із інформацією, одержаною від американських адвокатів, уповноважена повідомити про те, що 1 жовтня 2008 р. екс-прем’єр-міністр України Лазаренко Павло Іванович спільно із своїм захистом прийняв безпрецедентне рішення – повернутися до пенітенціарної установи США з метою убезпечити своє життя". - повідомила український адвокат Павла Лазаренко Марина Довгопола.

"Це рішення прийнято виключно у зв’язку з останніми політичними подіями в Україні і усвідомленням того, що в результаті гострого політичного протистояння в Україні, особа Лазаренка стала надто небезпечною та незручною певним політичним лідерам України". - говориться у заяві Довгополої.

"Лазаренку стали відомі факти, що підтверджують існуючу реальну загрозу його життю. Подібна ситуація вже була у 1999 році напередодні президентських виборів в Україні, коли, за наполяганням ФБР, Лазаренка було ізольовано. Тоді, за інформацією американських спецслужб, російські кримінальні структури одержали завдання від українських політиків фізично знищити Лазаренка. На жаль, ситуація повторюється і в другій половині вересня 2008 року. Адвокати Лазаренка стверджують що, як тільки політична ситуація в Україні нормалізується, він зможе повернутися додому". - повідомила Довгопола.

У ВО “Громада” не побачили трагедії у рішенні суду першої інстанції, яке ухвалено за згодою Лазаренка та його адвокатів.

"Це звичайна юридична процедура, яка пов‘язана перш за все з питанням зміни юрисдикції підсудного та питаннями підготовки до повторного розгляду справи у суді першої інстанції. Оскільки справу лідера "Громади" у суді першої інстанції вів Мартін Дженкінс, який нині працює у вищій судовій інстанції, і саме М.Дженкінс ухвалював рішення про звільнення Лазаренка під домашній арешт, то нині, перед повторним розглядом справи подібне рішення має ухвалити новий суддя (справу нині веде Чарльз Брейєр). Саме той, який розглядатиме справу Лазаренка у суді першої інстанції.Тобто, повторне звільнення Лазаренка під домашній арешт на час повторного розгляду справи – це суто технічне питання, яке, сподіваємось, суд вирішить вже найближчим часом". - сказав заступник голови партії Олег Оленюк.

"Зміна статусу Лазаренка є зайвим свідченням того, що лідер "Громади" не вступав в ніякі політичні торги з представниками української влади. Більш того, сам факт повторного взяття Лазаренка під варту повністю спростовує усі плітки його українських опонентів щодо його "розкішного життя" у США". - наголосив Оленюк.

Замість післямови. Ми анітрохи не маємо сумніву у тому, що Павло Лазаренко надто багато знає про "подвиги" українських політиканів, зокрема, тих, хто нині воссідає у колишній будівлі ЦК КПУ на Банковій. Та й не тільки їхніх. У багатьох не бідних і не безвладних громадян виникають неприємні асоціації при думці про повернення Павла Івановича

Саме тому, аби убезпечити себе напередодні виборів Президента, у хворобливій уяві з'явилася ідея розіграти карту Лазаренка. Мета - очевидна: просто позбавитися небажаного свідка, який потенційно може не тільки стати активним суб'єктом політичної боротьби в Україні, а й дещо розповісти, що вкрай не бажано для інування політичних міфів навколо певних осіб.

Зрозуміло, принагідно, за законами будь-якої спецоперації, потрібно шумове прикриття. І тут й шукати довго не потрібно, бо є унівесальна мішень - Юлія Тимошенко. І це припущення вже знайшло матеріальне підтвердження у діях клерків гаранта, які за останній тиждень активно переключилися на тематику Павла Івановича.

Що, як кажуть в народі: на злодії шапка запалала?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.