Аратта - На головну

11 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МВФ прогнозує високу інфляцію по СНД

Економіка 6093 перегляди

Опубліковано - 12.10.2008 22:47 | Всі новини | Версія для друку

МВФ прогнозує високу інфляцію по СНД
МВФ прогнозує високу інфляцію по СНД
Інфляція у країнах СНД за підсумками 2008 року буде досить високою.

Про це заявив директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду /МВФ/ Домінік Стросс- Кан на засіданні Міжнародного валютно-фінансового комітету /МВФК/, що відбулося в суботу. Текст його виступу пізніше розповсюдила прес-служба МВФ.

Голова МВФ відзначив, що "реальний річний приріст ВВП у більшості країн СНД був високим і в 2007 році перевищив 8 відсотків". Проте, за його словами, "світова фінансова криза серйозно позначиналася на цьому регіоні". У результаті, за оцінкою керівника МВФ, "річний приріст ВВП у 2009 році становитиме менше 6 відсотків".

Серед основних причин інфляції Стросс-Кан назвав високі світові ціни на паливо та на продовольство. Інфляція, за його словами, у країнах СНД за підсумками 2008 року становитиме понад 15 відсотків і "дещо знизиться" в 2009 році.

Від “Аратти”: кожного разу, коли публічно виступає видатний економіст і банкір Віктор Ющенко, ми традиційно чуємо, що у високому рівні інфляції винен виключно уряд демкоаліції.

Як бачимо, думки менш видатного економіста, директора МВФ і світоча української економічної думки - не збігаються. І, за дивним збігом обставин - решта економічних експертів також чомусь іншої думки, ніж всенародно обраний гарант.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.