Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ющенко готує розпуск Верховної Ради?

Подія дня 8764 перегляди

Опубліковано - 1.08.2006 13:18 | Всі новини | Версія для друку

Ющенко готує розпуск Верховної Ради?
Ющенко готує розпуск Верховної Ради?
Президент України Віктор Ющенко планує провести сьогодні консультації згідно з статтею 90 Конституції України щодо дострокового припинення повноважень Верховної Ради України з головами депутатських фракцій, Головою Верховної Ради та його заступником.

У першій половині дня Президент вже провів зустрічі із керівниками фракцій БЮТ Юлією Тимошенко та блоку «Наша Україна» Романом Безсмертним. Заплановано зустріч із лідером фракції Партії регіонів Віктором Януковичем, повідомляє прес-служба Президента.

Під час зустрічей з Ю. Тимошенко та Р. Безсмертним йшлося про парламентську кризу і можливі шляхи виходу з неї. Також обговорювалося питання щодо дострокового припинення повноважень Верховної Ради, якщо протистояння в ній не вдасться врегулювати парламентськими методами.

Поза тим, позиція Президента щодо необхідності підписання Універсалу національної єдності залишається незмінною. Глава держави наголошує на важливості пошуку компромісу та порозуміння і вважає право на розпуск парламенту своїм останнім аргументом.

Янукович вже готується до розпуску

Один з лідерів Парії регіонів Євген Кушнарьов заявляє, що Партія регіонів готова до розпуску парламенту. "Ми маємо чіткий план дій на всі основні сценарії розвитку ситуації", - сказав Кушнарьов журналістам у вівторок, повідомляє "Українська правда" .

За його словами, в разі проголошення розпуску парламенту, ця Верховна Рада збереться на екстрене засідання і визначиться з подальшими кроками.

Кушнарьов також сказав, що при підписанні універсалу національної єдності, Янукович не має права ухилитися від тієї редакції, яка була затверджена політрадою Партії регіонів у вівторок зранку.

"Наш лідер готовий до підписання універсалу в такій редакції, яка була проголосована політрадою, але реакція інших фракцій нам поки невідома", - сказав він.

Депутат зазначив, що інший текст універсалу Янукоавич може підписати лише після нового засідання політради Партії регіонів.

За словами Кушнарьова, напередодні засідала робоча група з підготовки універсалу, яка визначила текст спірних пунктів.

"Вони стосуються теми федеративності, російської мови, релігії, НАТО і заявки про можливість створення нової коаліції", - сказав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.