Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хто - кого. Про подружнє щастя і наставляння рогів

Невідоме 8223 перегляди

Опубліковано - 31.10.2008 14:20 | Всі новини | Версія для друку

Хто - кого. Про подружнє щастя і наставляння рогів
Хто - кого. Про подружнє щастя і наставляння рогів
Вчені з університету Співдружності Вірджинії в Річмонді провели нове дослідження, в ході якого їм вдалося встановити, кому краще вдається приховувати свої зради, чоловікам чи жінкам.

Фахівці провели анонімне анкетування, в якому взяли участь 203 гетеросексуальні пари. Добровольців попросили відповісти на питання, що стосуються їх вірності.

Виявилося, що чоловіки зраджують своїх дружин і подруг приблизно на 10% частіше, ніж жінки. При цьому вони і краще розпізнають зраду, ніж жінки, і більш схильні до підозрілості, навіть якщо подруги вірні їм.
У свою чергу, жінки лише в 80% випадків здатні робити правильні висновки, що стосуються вірності своїх партнерів.

За словами Пола Ендрюса, незважаючи на кращі результати, чоловіки більше схильні до ревнощів, підозрюючи своїх партнерок в невірності, навіть коли на це немає очевидних причин.

"Жінки - більш приховані. Їм добре вдається приховувати невірність, у той час як у чоловіків краще виходить її виявляти", - каже Ендрюс, додаючи при цьому, що чоловіки не так часто приховують факт зради, як жінки.

Це дослідження, на думку експертів, підтверджує ідею, що еволюція зробила чоловіків більш чутливими до невірності жінок: вони ніколи не можуть бути впевнені, що діти, яких вони виховують, їх власні, а не іншого чоловіка.

Нагадаємо, що раніше американський психотерапевт Міру Кіршенбаум з Інституту Честнат-Хілл у Бостоні випустила книгу Коли хороші люди зраджують, в якій назвала 17 причин через які люди заводять стосунки на стороні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Невідоме»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.