Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент подасть кандидатуру Віктора Януковича на посаду Прем’єр-міністра

Подія дня Регіон: м.Київ 8645 переглядів

Опубліковано - 3.08.2006 12:36 | Всі новини | Версія для друку

Президент подасть кандидатуру Віктора Януковича на посаду Прем’єр-міністра
Президент подасть кандидатуру Віктора Януковича на посаду Прем’єр-міністра
Президент України Віктор Ющенко подасть кандидатуру лідера Партії регіонів Віктора Януковича на посаду Прем’єр-міністра України. Про це він заявив у четвер уночі журналістам під час виступу , який транслювався у прямому ефірі українських телеканалів.

«Я розумію всю складність, яка виникає і на Сході, і на Заході України відносно чинних результатів виборів і будь-якої кандидатури Прем’єр-міністра. Я звертаюсь до нації віднестися до цього з розумінням! Можливо, ми сьогодні маємо унікальний шанс, як звести обидва береги Дніпра до порозуміння», – підкреслив Президент.

«Сьогодні мною демонструється ще один шанс на політичне об’єднання країни. Я роблю крок назустріч парламенту і думаю, що цей шанс він використає конструктивно, для процвітання нації», – сказав Глава держави. Він додав, що сьогодні «є історичний шанс мати п’ять років стабільної роботи національного парламенту». Чи використають цю можливість політичні сили, В. Ющенко зауважив, що це запитання – до них. Але зі свого боку Президент «подає руку парламенту, іде назустріч і дає шанс реалізуватись такій політиці».
«Вибори, які відбулися, їх чинність, їх демократичність, по суті, підтвердили те, що Україна у своєму виборі має дві полярності. І незалежно від того, чи були б повторні вибори, ми б мали приблизно такий самий результат», – переконаний Глава держави.

Сьогодні ж, як він наголосив, «у нас є можливість з білого аркушу паперу приступити до реалізації того курсу, який ми декларували на Майдані, і через толерантність вийти на політичну терпимість, говорити про цілі, які нас об’єднують, а не роз’єднують». «Я переконаний, що у нас є всі можливості говорити про перехід від політичної депресії, політичних невизначеностей до стабілізації політичної системи і економічного курсу»,– наголосив Віктор Ющенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.