Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Цінова війна. Прокурор теж, ніяковіючи, взявся за космічні тарифи

Самоврядування 7545 переглядів

Опубліковано - 18.11.2008 15:13 | Всі новини | Версія для друку

Цінова війна. Прокурор теж, ніяковіючи, взявся за космічні тарифи
Цінова війна. Прокурор теж, ніяковіючи, взявся за космічні тарифи
Прокуратура Києва виявила певні порушення столичною мерією процедури прийняття рішення про підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті міста в частині проведення громадських обговорень з цього питання.

Про це повідомив прокурор Києва Євген Блажівський, посилаючись на результати перевірки.

"Процедура прийняття розпорядження в частині громадських обговорень не була додержана, у зв’язку з чим прокуратура внесла припис Київському міському голові для усунення цих порушень", - сказав прокурор.

При цьому Блажівський пояснив, що "ми перевіряли дотримання процедури для видачі цього розпорядження, а також, чи дотримані пільги, передбачені законодавством окремим категоріям громадян", яких у Києві налічується понад 800 тисяч.

Водночас, за його словами, перевірка не встановила порушень прав громадян, що мають пільги в Києві, при прийнятті мерією відповідного рішення.

Між тим, як сказав Блажівський, "що стосується економічної складової підвищення тарифів, то нами для з’ясування цього скеровано доручення до Державної інспекції з контролю за цінами в м. Києві". "Найближчим часом очікуємо її відповіді", - додав прокурор.

Від “Аратти”: закон зобов'язує прокурора вчиняючи процесуальні дії, вивчати предмет розслідування всебічно й повно. Чого не слідує із слів прокурора.

В даному випадку відчувається явна засмученість державного охоронця наших прав, який, очевидно для звіту, знайшов формальну зачіпку. При чому, яка по-суті вже не може ні вплинути на дію розпорядження КМДА, ні, тим більше, казати про конкретну відповідальність цілком матеріальних посадових осіб.

Як кажуть усі ситі, усі сміються. Окрім маленьких киян, звичайно, яким чомусь аж зовсім не смішно.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.