Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Infostore.org більше не працює

Кримінал 6538 переглядів

Опубліковано - 5.12.2008 17:24 | Всі новини | Версія для друку

Infostore.org більше не працює
Infostore.org більше не працює
4 грудня за підозрою в незаконному розповсюдженні порнографії з дата-центра провайдера “Воля” працівники міліції вилучили сервери найбільшого українського файлообмінника Infostore.org.

Вчора близько 16:00 датацентр компанії "Інфостор" - також відомою наданням послуг IMENA.UA - був узятий під контроль підрозділом по боротьбі із кіберзлочинами Служби Безпеки України за підозрою в незаконному розповсюдженні порнографії з використанням устаткування і телекомунікаційних каналів компанії.

Але на цьому події не завершилися...

Співробітники відділу по боротьбі з торгівлею людьми увірвалися в редакцію тижневика "Дзеркало тижня" і намагалися когось заарештувати, хоча ордера на арешт у них не було, тільки на обшук. Виявилось, що міліція просто помилилася дверима. Далі вони, розібравшись, спустилися нижче, на поверх, де знаходяться офіси різних інтернет-проектів, у тому числі і Infostore.org, пише співвласник Infostore.org Олексій Мась на сторінках свого блога.

«І за 20 секунд все перекинулося - з криками всім відійти від комп'ютерів і покласти телефони на стіл. Поки більшість намагалася зрозуміти інструкції, люди які сиділи біля входу, опинилися на підлозі. Адже, як завжди, в нашій країні спочатку б'ють, а потім розбираються", - пише на своєму блозі співробітниця іншого інтернет-проекту, що «постраждала при затриманні».

Infostore.org звинувачується в розповсюдженні матеріалів порнографічного характеру, за які компанія несе кримінальну відповідальність. Тому у відділі, який займається проектом, вилучили системні блоки співробітників.

"Нас, - тих, що залишилися в офісі, протримали понад 5 годин - відібрали телефони, всім було заборонено телефонувати і приймати дзвінки. Не дозволяли виходити з кімнати, приймали всіх тільки на вхід і нікого на вихід, з метою попередження витоку інформації. За цим всім стежили озброєні "дядьки", які чітко виконували неписаний закон", - передає слова співробітниці ITnews.

Частина устаткування (сервери) була вилучена для аналізу, на даний момент надання послуг компанією обмежене.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.