Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Лесь Терещенко, Ганна Безулик та Людмила Добровльська судяться із плюсами

Медіа 20345 переглядів

Опубліковано - 24.12.2008 21:52 | Всі новини | Версія для друку

Обличчя 1+1: Ганна Безулик, Лесь Терещенко та Марічка Падалка
Обличчя 1+1: Ганна Безулик, Лесь Терещенко та Марічка Падалка
Ведучі телеканалу 1+1 Ганна Безулик, Людмила Добровольська і Олесь Терещенко опротестували у суді наказ про їхнє скорочення, який було видано генеральним директором Студії 1+1 Олександром Ткаченком.

У суді інтереси ведучих представлятиме юрист Наталія Петрова. Подробиці позовних вимог не вказані. "Оскільки зараз справа знаходиться в суді, ми не можемо нічого коментувати, тому що хочемо уникнути будь-якого тиску на суд", - заявила Безулик.

У заяві, підписаній звільненими телеведучими, повідомляється, що власники і керівники компанії мають право на реорганізацію каналу і оптимізацію виробництва. "Більше того, ми не маємо наміру дискутувати з приводу "природності" зміни осіб в ефірі каналу 1+1", йдеться в заяві.

"Проте, хочемо підкреслити, що такі зміни повинні відбуватися виключно в правовому полі, з повагою до співробітників компанії, в рамках загальнолюдської етики і культури", - заявили журналісти.

Окрім того, вони звинуватили керівництво каналу в порушенні Редакційного Статуту компанії 1+1.

"Згідно з Редакційним Статутом телеканалу 1+1, зміни редакційної політики прирівнюються до змін умов праці. 18 листопада ми подали заяви про звільнення у зв’язку з цими підставами", - повідомили у позовній заяві журналісти.

Безулик, Добровольська і Терещенко також заявили, що "генеральний директор каналу Олександр Ткаченко не вважає за потрібне виконувати пункти Редакційного Статуту, що є однією з умов діяльності телерадіокомпанії в Україні".
Обличчя 1+1: Людмила Добровольська
Обличчя 1+1: Людмила Добровольська
У 1+1 заявили, що з великою повагою ставляться до внеску Безулик, Добровольської і Терещенка в розвиток каналу.

"Водночас необхідно зазначити, що колеги отримували від керівництва каналу кілька пропозицій щодо різних варіантів співпраці з 1+1. На жаль, вони не вважали за можливе прийняти жодну з них. Головним предметом розбіжностей між каналом і ведучими став безпрецедентний розмір грошової компенсації, яку вони запросили", - заявила прес-служба 1+1.

Раніше Сьогодні повідомляла, що з 1 січня у зв’язку з фінансовою кризою буде закрито більшість власних проектів телеканалу 1+1, окрім ТСН. Зокрема, зникне Сніданок з 1+1 і ток-шоу Я так думаю з Ганною Безулик.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Медіа»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.