Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Порноіндустрія від Черновецького: 7 бізнесменів вже заплатили за зустріч із його замом 9,5 тис дол

Регіональні новини Регіон: м.Київ 8155 переглядів

Опубліковано - 30.12.2008 05:58 | Всі новини | Версія для друку

Порноіндустрія від Черновецького: 7 бізнесменів вже заплатили за зустріч із його замом 9,5 тис дол
Порноіндустрія від Черновецького: 7 бізнесменів вже заплатили за зустріч із його замом 9,5 тис дол
Сім бізнесменів, які 25 грудня на добродійній вечері в одному із столичних ресторанів зустрілися з першим заступником голови Київської міської державної адміністрації Анатолієм Голубченком, перерахували до міського бюджету по 9,5 тис доларів

23 грудня Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що вводить в Києві платні прийоми чиновників мерії для поповнення бюджету міста.

За його словами, буде встановлено різні розцінки для прийомів різними посадовими особами Київської міської державної адміністрації. Зокрема, щоб потрапити на прийом особисто до мера, необхідно буде заплатити не менше 100 тис доларів.

За це мер обіцяє надавати швидку допомогу у вирішенні проблемних питань бізнесменів, які прийшли на зустріч. Кошти планується витрачати на підтримку малозахищених верств населення столиці.

Голубченко був третім чиновником апарату КМДА, який провів подібну зустріч з бізнесменами.

Раніше Черновецький заявив, що за благодійний обід з ним підприємці перерахували місту близько 800 тис доларів.

Після цього мерія повідомила, що виконуючий обов'язки заступника голови міськдержадміністрації Олександр Луцький провів зустріч з 10 бізнесменами, які виділили на добродійність близько 70 тисяч доларів.
Від “Аратти”. Взявши на озброєння космічне ноу-хау, можемо запропонувати нашим громадянам встановити власні тарифи.

Наприклад - участь у виборах мера: візит на виборчу дільницю - 1 000 доларів; вкидання бюлетеню в урну - 10 000 доларів; голос за улюбленця бабушєк - 100 000 доларів. Якщо до вас прийдуть комунальні служби міста перевірити показання лічильника - також оцініть ваш час, - ну хоча б - 500 доларів, - за демонстрацію вашого лічильника.

Якщо з вами побажає поспілкуватися податковий інспектор або інспектор ДАІ - то тарифи мають бути відповідними - не менше 1000 доларів за "сеанс".

Отримані гроші можна використати на ремонт дитячого майданчика, освітлення сходів, ремонт ліфту або встановлення автономної системи опалення у власній домівці.

Врешті-решт - всі держслужбовці і так утримуються за рахунок ваших податків, тому ви вправі, як єдине джерело влади в Україні (це так пишеться в Конституції, якщо хто ще не читав), встановлювати на власний розсуд тарифи на виконання своїх конституційних прав.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.