Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Скромне невтручання у справи суверенної держави: “кремлівський полковник” запропонував приватизовувати газотранспортну систему України

Газоват 6331 перегляд

Опубліковано - 11.01.2009 21:03 | Всі новини | Версія для друку

Скромне невтручання у справи суверенної держави: “кремлівський полковник” запропонував приватизовувати газотранспортну систему України
Скромне невтручання у справи суверенної держави: “кремлівський полковник” запропонував приватизовувати газотранспортну систему України
Прем`єр-міністр РФ Володимир Путін заявив про готовність Росії взяти участь в приватизації газотранспортної системи України.

Як повідомляє РІА “Новости”, таку заяву він зробив в інтерв'ю німецькому телеканалу ARD.

За словами прем'єра, Київ "фетишизує" свою газотранспортну систему. "Вона вважається національним надбанням, що дісталося мало не з небес, і не підлягає приватизації, але ми можемо взяти участь в приватизації, якщо Україна на це зважиться", - сказав Путін.

Крім того він заявив, що Європа повинна дати сигнал Україні, щоб "вона поводилася нормальним і цивілізованим чином". Путін відзначив, що цей сигнал повинен надійти саме Києву, а не Москві.

Прем'єр також закликав Євросоюз виділити Україні кредит у зв'язку з браком ресурсів. Він нагадав, що Росія раніше надала Білорусії кредит у розмірі двох мільярдів доларів.

За словами Путіна, через дії України страждає зокрема "Газпром", який зазнає збитки через те, що недопостачає продукт своїм партнерам. "Ось за ці дні припинення постачань через Україну "Газпром" зазнав збитки у розмірі близько 800 мільйонів доларів", - сказав глава російського уряду, додавши, що російський газовий монополіст вимушений був зупинити роботу понад 100 свердловин.

Путін також додав, що "Газпром" несе і іміджеві втрати.

Росія 1 січня припинила постачання газу на Україну через відсутність нового контракту. З 7 січня російський газ перестав надходити через Україну до Європи. Крім того, "Газпром" звинуватив Україну в незаконному відборі газу.

Від “Аратти”. Після феєричного мочилова в сортирах біснуватий кремлівський геостратег скромно втручається в справи суверенної держави, незалежність якої в Кремлі продовжують вважати прикрим недорозумінням. Може вже досить, як говорив герой відомого роману Михайла Булгакова, "давати поради космічного масштабу і космічної же дурісті"?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.