Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія спланувала газову атаку з метою дестабілізувати ситуацію в Україні

Газоват 6283 перегляди

Опубліковано - 20.01.2009 14:50 | Всі новини | Версія для друку

“Священна корова” російсько-українських відносин
“Священна корова” російсько-українських відносин
Заява Міністерства закордонних справ України.

Сьогодні МЗС України розповсюдило Заяву, текст якої знаходиться на офіційному сайті міністерства, в якій зокрема сказано:

"В Україні вже виробився стійкий імунітет до недружніх і зневажливих заяв, які час від часу лунають з вуст високих посадовців Російської Федерації на адресу України та її керівництва. Ця неврівноважена риторика підхоплюється слухняною партійною елітою та керованими засобами масової інформації Російської Федерації.

Апелюючи до міфу про слов’янську єдність, цинічно експлуатуючи тему багатовікових історичних зв’язків, Кремль послідовно здійснює неприхований тиск на Україну за її незалежну зовнішню і внутрішню політику.

Яскравим свідченням такого тиску послужив спланований характер "газової атаки" Росії з метою дестабілізувати внутрішню ситуацію в Україні, зруйнувати її газотранспортну систему. Навіть після фіаско в реалізації цих планів щодо свого „стратегічного партнера” й у підбурюванні проти України її європейських партнерів, російські можновладці й надалі не знаходять в собі сили зупинити інформаційний наступ на Україну.

Останній наочний приклад – висловлювання Посла РФ в Україні В.Черномирдіна, який, так і не усвідомивши ролі та значення Надзвичайного і Повноважного Посла в країні перебування, вкотре у зневажливому тоні коментує внутрішню ситуацію в Україні. Можна й не знати положення Віденської конвенції про дипломатичні зносини, але елементарна етика вимагає щонайменше поваги до країни, в якій ти працюєш. До якої міри треба не любити країну перебування, аби так зухвало і цинічно про неї висловлюватися?!

Належить усвідомити, що український і російський народи не пробачать тим, хто своїми заявами і діями штучно розпалює ворожнечу між ними, зводить нанівець зусилля з налагодження добросусідських і рівноправних відносин на основі норм міжнародного права."

Від "Аратти". Логічним кроком в цивілізованій державі було б вручення ноти протесту і оголошення Надзвичайного і Повноважного Посла країни, яка дозволяє подібні недружні акти, персоною нон-грата. Але то в цивілізованій країні... У нас же пан Черномирдін вже давно вважає себе мало не за губернатора Малоросії і, як тотемна тваринка, користується священною недоторканістю. А ви обурюйтесь і надалі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.