Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліція з народом Або Науковий посібник для активістів правого руху

Національне питання 8414 переглядів

Опубліковано - 25.02.2009 18:06 | Всі новини | Версія для друку

Толерантна міліція привчає до толерантності патріотів України
Толерантна міліція привчає до толерантності патріотів України
На замовлення толерантного МВС України було видано видатну працю “Нетолерантна діяльність та організації в Україні”.

Пізнавальна брошура з описом патріотичних організацій, їхньої ідейної спрямованості, форм залучення нових членів, присутності в інтернет-просторі (див. схему сайтів), сильних і слабких сторін.

Даються корисні рекомендації правим активістам (ширше використовувати інтернет-форуми, зміцнювати фінансову базу тощо). Видана за сприяння Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив.

Завантажити брошуру у форматі PDF (1,8 МВ)

З академічної точки зору ця корисна наукова праця має кілька недоліків, які можна легко виправити в наступних виданнях:
Цей та інші плакати повинні увійти до наступного видання наукової праці “Нетолерантна діяльність та організації в Україні” (Результати соціологічного дослідження), Харків, ХІСД-2008, автори Кобзін Д.О. та Черноусов А.М.
Цей та інші плакати повинні увійти до наступного видання наукової праці “Нетолерантна діяльність та організації в Україні” (Результати соціологічного дослідження), Харків, ХІСД-2008, автори Кобзін Д.О. та Черноусов А.М.
1. Неправильно обрана цільова аудиторія. Книга видана для працівників МВС, натомість могла б досягнути значно більшого успіху (в т. ч. комерційного), якби надійшла в широкий продаж з орієнтацією на молодіжну і студентську аудиторію.

2. Недостатня увага приділена символіці правих рухів та їхнім агітаційним матеріалам (плакатам, банерам, листівкам тощо). Книга не містить жодних ілюстрацій, за винятком схеми взаємодії правих інтернет-сайтів, що суттєво знижує її дослідницьку цінність.

3. Непропорційна низька увага приділена сайту «Народний Оглядач» (sd.org.ua), який доклав багато зусиль для розкриття суті поняття «толерантність», ввів у науковий обіг терміни TOLERASTIA та BYDLOELITA.

Від “Аратти”. Автори цієї видатної праці також забули включити в схему взаємодії наш портал. Недопрацювання якесь... Це ж набагато простіше, чим займатися складанням схем взаємодії організованих злочинних угрупувань і бидлоеліти, чи схем розкрадання держави. Не кажучи про схеми "евакуації" з країни різних толерантних калиновських.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.