Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В рамках Закону. Невідомі у Нафтогазі виявилися не терористами, а антитерором

Скандал 5096 переглядів

Опубліковано - 4.03.2009 14:17 | Всі новини | Версія для друку

В рамках Закону. Невідомі у Нафтогазі виявилися не терористами, а антитерором
В рамках Закону. Невідомі у Нафтогазі виявилися не терористами, а антитерором
В офісі НАК “Нафтогаз України” в Києві співробітники СБУ проводять слідчі дії в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом заволодіння посадовими особами компанії 6,3 млрд. кубометрів природного газу.

Про це повідомив у прес-центр СБУ.

Коментуючи інформацію, розповсюджену прес-службою НАК «Нафтогаз України» про те, що нібито невідомі особи в камуфляжній формі та масках увірвались до будівлі компанії, в СБУ зазначили, що до приміщення "Нафтогазу" зайшла слідча група СБУ, яка здійснює виїмку документів в рамках розслідування вказаної справи, виконуючи постанову слідчого, який цю справу веде.

«Все відбувається виключно в рамках закону», - наголосили в СБУ.

При цьому у прес-центрі пояснили, що присутність бійців «Альфи» обумовлена виключно охороною слідчих, «оскільки із вчорашнього дня відбуваються спроби блокування розслідування».

Від “Аратти”: власне чинне законодавство України чітко вимагає від слідчих під час здійснення процесуальних дій суворо дотримуватися норм Конституції та законів України.

А вони вимагають не вдиратися у службові приміщення державних та інших установ, а пред'являти відповідні документи, в тому числі, й такі, що засвідчують особу а також законну мету певної дії. При тому, окремо зазначимо, що процесуальні документи у вигляді постанови на виїмку чи обшук мають бути оформлені у суворій відповідності із вимогами КПК України.

Наразі, чинне законодавство чітко регламентує застосування спецназу тільки у виключних обставинах, як то, наприклад, реальна загроза озброєного спротиву чи заподіяння фізичної шкоди працівникам правоохоронного органу.

Невже у державній компанії НАК «Нафтогаз» засіли озброєні терористи? Ми із нетерпінням чекатимемо, коли СБУ оприлюднить документи із їхнього знешкодження. Бо в іншому випадку - дії спецслужби матимуть присмак криміналу, якщо не сказати по-народному.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.