Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ виконала рішення суду про призупинення слідчих дій

Правосуддя 8421 перегляд

Опубліковано - 5.03.2009 16:08 | Всі новини | Версія для друку

СБУ виконала рішення суду про призупинення слідчих дій
СБУ виконала рішення суду про призупинення слідчих дій
СБУ виконала рішення Шевченківського районного суду Києва про припинення слідчих дій у справі про заволодіння посадовцями НАК “Нафтогаз” 6,3 млрд. куб. м транзитного газу і звільнила з-під варти замначальника відділу Енергетичної регіональної митниці Державної митної служби Тараса Шепітька.

Про це повідомила начальник прес-служби СБУ Марина Остапенко.

«СБУ виконала рішення Шевченківського райсуду Києва щодо припинення слідчих дій... і у зв’язку з цим звільнила з-під варти співучасника цієї справи замначальника відділу Енергетичної митниці Тараса Шепітька», - сказала вона.

При цьому інших подробиць вона не повідомила.

Як повідомлялося раніше, у ніч з 3 на 4 березня Служба безпеки України затримала Шепітька в рамках порушеної СБУ 2 березня кримінальної справи про розтрату посадовцями «Нафтогазу» 6,3 млрд. куб. м. транзитного газу на суму більше 7,4 млрд. гривень.

4 березня у приміщенні Нафтогазу відбулася виїмка документів за постановою слідчого. Проти беззбройних громадян було застосовано спецпідрозділ по боротьбі із тероризмом.

4 березня Шевченківський районний суд Києва заборонив СБУ проводити слідчі дії у цій справі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.