Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Бурхлива фантазія. Підрахую привиділася наружка за Тимошенко

Політика 7709 переглядів

Опубліковано - 23.03.2009 13:56 | Всі новини | Версія для друку

Бурхлива фантазія. Підрахую привиділася наружка за Тимошенко
Бурхлива фантазія. Підрахую привиділася наружка за Тимошенко
Нардеп Сергій Ківалов написав у ГПУ звернення, в якому “приписав” до проросійської “Родіни” доньку і зятя Тимошенко.

Народний депутат України Сергій Ківалов підготував звернення до прокуратури щодо відеоспостереження співробітниками СБУ за дочкою прем'єр-міністра Євгенією Тимошенко та її зятем Шоном Карром під час їх перебування в Одесі.

"Минулої суботи в Одесі охорона лідера партії "Родіна" Ігоря Маркова, котрий раніше вже піддавався переслідуванням за антикорупційну та правозахисну діяльність, зауважила стеження групи невідомих, які пересувалися автомобілем Skoda Octavia", - повідомила сьогодні прес-служба Ківалова.

"Після того, як у вікні автомобіля помітили блік, характерний для оптичного прицілу снайперської гвинтівки, охоронці Маркова здійснили захоплення переслідувачів. При цьому в останніх було виявлено документи співробітників СБУ, кілька пар державних номерних знаків на автомобіль і відеокамеру, на яку здійснювалася зйомка" , - зазначили в прес-службі.

Того ж дня, як наголосила прес-служба нардепа, силами спецпідрозділу СБУ "Альфа" було здійснено захоплення одеського офісу партії "Родіна", під час якого зазначені документи і відеокамеру було вилучено і, "треба розуміти, вони повернулися до власників".

"Якщо не брати до уваги вже звичного порушення закону органами безпеки, - зазначили в прес-службі, - випадок типовий. Однак пізніше стала відома сенсаційна інформація".

"Як повідомило конфіденційне джерело із посиланням на народного депутата України Сергія Ківалова, у пам'яті вилученої відеокамери містилися записи прихованого відеоспостереження, зокрема, за дочкою прем'єр-міністра України, Євгенією Тимошенко та її зятем Шоном Карром під час їх перебування в Одесі. Стосовно цього Сергієм Ківаловим вже підготовлено звернення до прокуратури ", - наголосила прес-служба політика.

Ківалов вважає, що ознаки порушення прав людини існують: "До того ж, отримані ними відомості, що стосуються особистого життя людей, повинні не зберігатися, а знищуватися. Такий закон. Але його не дотримуються". Подальша силова виїмка відеокамери силами антитерористичного підрозділу СБУ тільки підтверджує ці підозри, - підсумували в прес-службі.

21 березня співробітники спецпідрозділу СБУ "Альфа" під особистим керівництвом голови СБУ в Одеській області Анатолія Матіоса затримали лідера проросійський партії "Родіна" Ігоря Маркова у власному офісі. Через деякий час "Альфа" покинула офіс "Родіни", нікого не забравши з собою.

На офіційному сайті "Родіни" повідомляється, що перед інцидентом охорона Маркова затримала невідомих людей, які вели відеоспостереження та знаходилися на стоянці, що охороняється.

Сам Марков заявляв, що на нього готується замах.
На стоянці біля офісу “Родіни”: ні Тимошенко, ні Ківалова не помітно
На стоянці біля офісу “Родіни”: ні Тимошенко, ні Ківалова не помітно

Від “Аратти”: ми уважно вивчили усі матеріали, присвячені пригоді біля одеського офісу партії "Родіна" і із подивом для себе виявили що:

- насправді конфліктна ситуація сталася на автостоянці біля згаданого офісу;

- охоронці партійного офісу із якихось причин вчинили напад і обшук автівки, яка до партії не має жодного стосунку;

- у прес-релізах партії не міститься жодної згадки ні про вилучення відеоапаратури, ні про те, що хтось дивився якісь, нібито вилучені матеріали "наружки";

- у заявах партії "Родіна" та коментарях до події жодним словом не згадується ні донька Тимошенко, ні її зять.

Тим більше, нам абсолютно не зрозуміло, який стосунок до "Родіни" має сам нардеп-регіонал Ківалов? В усякому разі, жодних згадок про те, що він особисто був на місці події чи про офіційне звернення до нього партійців - на офіційному ресурсі партії "Родіна" нами не знайдено.

Між тим ще більше нам не зрозуміло, чому пан Ківалов вирішив, що на носії камери відеоспостереження, яку нібито вилучили у нібито співробітників есбеушної наружки охоронці офісу, були відзняті Євгенія Тимошенко та Шон Карр? Бо, навіть, якщо уявити, що дійсно були захоплені співробітники наружки та їхня техніка, то припущення нардепа щодо членів родини Тимошенко є або хворобливою фантазією, або тупою брехнею, розрахованою на людей із розумовими вадами.

Загальновідомо, що "наружка" документує об'єкти не гамузом, а інливідуально. Тобто носій, який стосується певного оперативного завдання, здається у архів разом із рапортами співробітників і зберегається у відповідності до вимог зберегання таємних документів. Отже, на носії (якщо такий був насправді) могли міститися задокументовані записи тільки Маркова і об'єктів, які до нього мають стосунок.

Втім, після виборів-2004 і клоунади навколо Печерського суду, ми, власне, й не здивувалися дешевим побрехенькам від Ківалова. Нічого нового - там де з'являється Підрахуй завжи дурно тхне.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.