Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович засвітився на масовці на Майдані. Повторив старі мантри

Влада 4539 переглядів

Опубліковано - 27.03.2009 14:49 | Всі новини | Версія для друку

Янукович засвітився на масовці на Майдані. Повторив старі мантри
Янукович засвітився на масовці на Майдані. Повторив старі мантри
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликає всіх українців об’єднатися для того, щоб відправити владу у відставку.

Про це він сказав, виступаючи на мітингу перед своїми прихильниками у п'ятницю на Майдані незалежності в Києві.

"Ми прийняли рішення: ця влада повинна піти достроково у відставку. І уряд, і Президент. І для цього ми повинні зробити все, щоб їх змусити піти на це рішення. Ми не можемо ще цілий рік терпіти і дивитися, як вони знищуються над країною. Ми знаємо, що через рік вони каменя на камені не залишать від України", - сказав Янукович.

"Скільки може український народ терпіти цю орду? Це терпіння має коли-небудь закінчитися", - додав він.

Янукович зазначив, що політика, що проводиться владою, не влаштовує більшість українців.

"І на Заході України люди, ошукані помаранчевим Майданом, і на Сході, люди, принижені помаранчевим Майданом, об'єднуються. Ми закликаємо український народ об'єднатися заради майбутнього наших дітей, заради спокійного життя наших старих і прибрати цю владу", - сказав він.

"І тільки тоді, коли вони підуть, Україна почне жити спокійно. Це наш з вами обов'язок! У всі важкі часи для нашої країни наші предки знаходили в собі сили об'єднуватися й перемагати. І прийшла наша черга! Ми з вами повинні об'єднатися і перемогти. В ім'я України, в ім'я майбутнього наших дітей, в ім'я святої пам'яті наших батьків і дідів", - закликав Янукович.

Він також сказав, що зараз "наступає момент істини для країни".

"Більше 4 років ця команда править Україною. З цієї площі в 2004 році вони обманули пів України. Вони зруйнували віру в добро. Це ті лжедемократи, які думали, що народ можна весь час принижувати, принижувати їхній розум. Все, що вони обіцяли, вони зробили рівно навпаки", - сказав Янукович.

Він також звинуватив владу у знищенні правоохоронної та судової системи.

"Я знаю, як нам, народним депутатам, неможливо отримати просту інформацію про те, що відбувається на переговорах з МВФ. А ми знаємо, що ті кредити, які намагається взяти влада, підуть за наш з вами рахунок. І ці кредити будемо віддавати не ми, а наші діти й онуки", - заявив Янукович.

"На всіх виборах - і парламентських і президентських - вони нахабно брехали в обличчя людям. Вони йдуть на постійний обман людей", - додав він.

Як повідомили інформагенції на Майдані зібралося від 2 до 5 тисяч прихильників Партії регіонів. Однак, веб-камера такої кількості мітингувальників не зафіксувала.

Цікаво, що після публікацій у ЗМІ про тарифи на масовки регіоналів, лідер столичної організації ПР нардеп Василь Горбаль публічно побожився, що його партійці ходять на масовки задурно. "Я відповідаю за київську міську організацію, і принциповий підхід цього заходу – ніякого стимулювання, навіть не буде компенсації витрат і тощо", – сказав Горбаль.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.