Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Поки СБУ охороняє писанки Ющенка, проросійські сили на в`їзді до Криму встановлюють прикордонний стовп з прапором Росії

Захист держави Регіон: Автономна республіка Крим 8654 перегляди

Опубліковано - 21.04.2009 20:34 | Всі новини | Версія для друку

Над українською державністю відкрито знущаються
Над українською державністю відкрито знущаються
Активісти козачих і проросійських організацій встановили сьогодні на в’їзді до Криму прикордонний стовп з прапором Росії.

«Прикордонний стовп встановлений на Чонгарському перешийку, де колись провела свою скандальну акцію організація «Прорив». До стовпа прикріплена дошка з текстом указу імператриці Катерини про приєднання Криму до Росії. Роковинам видання цього указу і присвячена ця акція», - розповів з місця події по телефону «Новому Регіону» Юрій Першіков, прес-офіцер Ради отаманів Криму.

За його словами, після установки прикордонного стовпа на перешийку відбувся мітинг, в якому, окрім активістів з Криму, взяли участь також "козаки" з Херсонської області.

«Поряд в Херсонській області знаходиться козачий хутір. Домовилися, що вони охоронятимуть цей стовп», - сказав Першіков.

За його словами, до акції вже виявили зацікавленість співробітники українських спецслужб.

«Спочатку приїхали представники Херсонської області, побачили, що стовп встановлений не на їхній території, і виїхали. Потім приїхали з Джанкоя, все сфотографували, зафіксували», - відзначив Першіков.

«На мітингу після встановлення стовпа присутні скандували «Севастополь-Крим-Росія!» і «Слава Росії!». Сподіваємося, що ця акція послужить початком нової хвилі масових виступів росіян Криму і Севастополя», - у свою чергу, розповів правозахисник Святослав Компанієць.

За його словами, після завершення акції її учасники попрямували в Херсонську область, куди кримчан запросили місцеві козаки на юшку.

«Вже повертаючись назад в Крим через кілька годин, ми проїхали поруч недавно встановленого стовпа. Навколо вже було безліч міліційних машин і людей, які вимірювали прикордонний стовп рулетками. Російський прапор силовики з нього вже зняли», - розповів Першіков.

Від “Аратти”. У нормального, законослухняного і патріотичноналаштованого маленького українця виникає питання - "А якого біса на мої податки утримується багатотисячний апарат СБУ, міліції, армії та головний Гарант Конституції, які не в змозі ні протистояти антиукраїнським акціям, ні захистити власну державу й її громадян?". В Одесі вбивають, Крим відмежовують, а СБУ переймається питаннями, які в нормальних країнах виконують зовсім не бойові офіцери, а "ботани" з наукових закладів, збираючи історичні факти минувщини.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.