Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Єханурова упіймали на земельному дерибані?

Скандал 4731 перегляд

Опубліковано - 22.04.2009 15:05 | Всі новини | Версія для друку

Єханурова упіймали на земельному дерибані?
Єханурова упіймали на земельному дерибані?
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко наполягає на виконанні рішення уряду про продаж надлишкової землі міністерств винятково через відкриті аукціони.

Розпочинаючи засідання уряду, прем’єр-міністр зазначила, що сьогодні розглядатиметься питання про продаж та передачу в оренду більше 200 гектарів землі Міністерства оборони України без проведення таких аукціонів.

«Мене здивувала інформація про те, що землі Міністерства оборони в досить великих обсягах, в тому числі і на берегових смугах, віддавались без аукціонів», - зауважила прем’єр-міністр.

За словами Тимошенко, уряд з’ясує чому ці землі були продані чи віддані в оренду непрозоро та не поповнили бюджет Міністерства оборони: «Ми зможемо проаналізувати цю ситуацію і зрозуміти чому так відбувалось… Адже кожне міністерство має чітку установку, що ні майно, ні земля, ні будь-яка інша власність не може віддаватися просто так, в закритому режимі, а лише прозоро і через відкриті аукціони».

Тимошенко нагадала, що раніше уряд прийняв рішення про те, що надлишкова земля, яка перебуває у розпорядженні міністерств, може реалізовуватися винятково через відкриті аукціони на прозорих зрозумілих правилах, а кошти від цього мають перераховуватись до спеціальних фондів міністерств.

За наполяганням прем’єр-міністра Тимошенко Кабінет Міністрів України призупинив незаконну передачу Міністерством оборони 33 ділянок землі загальною площею 255 га, в тому числі 96,3 га на узбережжі Чорного моря.

Контрольно-ревізійному управлінню доручено розпочати перевірку у Міністерстві оборони. Документи про незаконну передачу Міністерством оборони землі також будуть передані до Генеральної прокуратури і профільного комітету Верховної Ради.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.