Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тернопільська детектива. Губенатор звинуватив ДАІ у тому, що в його “ліва” автівка

Скандал Регіон: Тернопільська область 10658 переглядів

Опубліковано - 28.04.2009 14:37 | Всі новини | Версія для друку

Тернопільська детектива. Губенатор звинуватив ДАІ у тому, що в його “ліва” автівка
Тернопільська детектива. Губенатор звинуватив ДАІ у тому, що в його “ліва” автівка
Голова Тернопільської держадміністрації Юрій Чижмар звинувачує працівників ДАІ в тому, що його службовий автомобіль декілька років їздив з підробленим свідоцтвом про реєстрацію.

Про це він сказав сьогодні на брифінгу.

Чижмар відзначив, що «правоохоронні повинні перевіряти державні органи щорічно, а не раз у 5 років».

«Якщо завжди Державтоінспекція закривала очі, а тут, коли треба, раптом піднімається це як порушення - це, в першу чергу, питання до працівників ДАІ», - сказав Чижмар.

При цьому він запевнив, що автомобіль розмитнювався.

«Державне управління справами (ДУС) купувало цей автомобіль у 2003 році у офіційного дилера «Мерседес». Тому заяви начальника обласного управління міліції Віталія Максимова, що це авто не розмитнене, - це трішки вигадка», - сказав Чижмар.

Він відзначив, що до Тернопільської держадміністрації згаданий автомобіль експлуатувався в Сумській облдержадміністрації, ще раніше - в Секретаріаті Президента.(!)

«У 2007 році ми взяли цей «Мерседес» в оренду, оскільки діючі автомобілі були розкомплектовані або не на ходу, грошей на покупку адміністрація не має. Цей автомобіль є власністю ДУС. Питання: чому міліція побачила порушення лише тепер? Начальник обласного управління міліції повинен був би звинувачувати не облдержадміністрацію, а працівників ДАІ, які допускають такі речі», - заявив губернатор Тернопільської області.

Також губернатор сподівається, що міліція повинна встановити і покарати винних в такому порушенні.

Як повідомлялося раніше, міліція порушила кримінальну справу за фактом підробки свідоцтва про реєстрацію службового автомобіля “Мерседес-Бенс Е-240”, на якому їздив голова Тернопільської облдержадміністрації Юрій Чижмар.

16 квітня працівники ДАІ зупинили службовий автомобіль голови Тернопільської облдержадміністрації Юрія Чижмаря “Мерседес-Бенс Е-240” і встановили, що у водія немає документів на нього.

Водій пред’явив ксерокопію простроченого тимчасового реєстраційного талона на авто. Причому, як встановили працівники ДАІ, номер реєстраційного талона закріплений за іншою іномаркою. У багажнику автомобіля правоохоронці виявили три пари державних номерних знаків з інших автомобілів.

Від “Аратти”: дивні речі відбуваються у Секретаріаті гаранта. Виявляється, що автівки посадовців роз'їжджають без належних документів, реєстрації, і навіть більше - із липовими папірцями про розмитнення, колекціями фальшивих номерів тощо.

При тому, ці брутальні порушення чинного законодавства роками залишаються поза увагою правоохоронців.

А як же ж бути із відомою формулою, з якою Віктор Ющенко йшов на вибори? Нагадаємо, що вона звучала так: “Закон - один для всіх!”. Чи не для всіх, Вікторе Андрійовичу, а тільки для нас, маленьких українців?

І у зв'язку із цим нам, виборцям, дуже цікаво було б почути не від клерків, а від обраного нами Президента детальну розповідь про те, як же він виконав свої передвибочі обіцянки у частині наведення законного порядку у ДУС, яке належить до його прямого управління?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.