Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нетверезий Луценко зганьбився у Німеччині

Скандал 5527 переглядів

Опубліковано - 6.05.2009 12:01 | Всі новини | Версія для друку

Нетверезий Луценко зганьбився у Німеччині
Нетверезий Луценко зганьбився у Німеччині
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко провів півдня у відділку поліції аеропорту Франкфурта-на-Майні. Міністра у стані сильного алкогольного сп’яніння затримали після сутички з правоохоронцями, пише газета Bild.

За інформацією Bild, Луценка з його 19-річним сином Олександром через неадекватну поведінку не пропустили на борт літака, який у понеділок о 18:15 вилітав до Сеула. Українці вчинили сварку з правоохоронцями, грубо лаялися, кидали у них своїми мобільними телефонами і билися, пише видання.

Застосування сили

Поліції довелося викликати підкріплення і застосувати силу. Як повідомляється, особливо агресивно поводився син міністра. На нього навіть вдягнули наручники. У відділку в Луценка-молодшого нібито зафіксували вміст алкоголю у три проміле. Міністру вдалося уникнути тесту на алкоголь, пред’явивши дипломатичний паспорт.

Близько опівночі до відділку прибув заступник керівника поліції землі Гессен Ґюнтер Гефнер, пише Bild. У розмові з німецьким колегою, яка, за інформацією видання, тривала близько години, Луценку вдалося «зам’яти» інцидент і уникнути письмового звіту про подію. Близько 1:15 ночі українці залишили відділок. Наступного дня вони таки вилетіли до Сеула. У Франкфурті-на-Майні Луценки по прибутті з Києва, як планувалося, мали провести лише кілька годин в очікуванні пересадки на рейс до Сеула.

Офіційне підтвердження

У президії поліції Франкфурта-на-Майні «Німецькій хвилі» підтвердили, що інцидент з українським міністром у понеділок мав місце. Німецькі правоохоронці спростовують інформацію про те, що інцидент нібито було «зам’ято». «Це правопорушення зафіксоване у встановленому порядку і щодо нього буде вжито усіх процесуальних заходів», - повідомив речник франкфуртської поліції. «Усі факти, викладені у газеті Bild, ми підтверджуємо, окрім інформації, яка стосується кількості проміле у крові затриманого», - сказав речник.

На питання, чи немає сумнівів у доцільності застосування сили до українського високопосадовця, у прес-службі франкфуртської поліції відповіли: "Поведінка затриманого давала всі підстави для таких дій".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.