Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Банковій теж не в курсі, що трапилось із Луценком у Німеччині

Скандал 5031 перегляд

Опубліковано - 6.05.2009 18:03 | Всі новини | Версія для друку

На Банковій теж не в курсі, що трапилось із Луценком у Німеччині
На Банковій теж не в курсі, що трапилось із Луценком у Німеччині
Президент Віктор Ющенко доручив прем’єру Юлії Тимошенко розібратися і дповісти. Тим часом у БЮТ запідозрили, що регіонали знову блокуватимуть парламент.

У зв'язку з повідомленнями засобів масової інформації про інцидент в аеропорту Франкфурта-на-Майні, що пов'язаний з Міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком,

Про це повідомила прес-служба.

Президент України звернувся до прем'єр-міністра України Тимошенко з проханням у дводенний термін організувати відповідне розслідування та доручив

Першому заступникові Міністра закордонних справ України Хандогію запросити офіційну інформацію з цього приводу у Посольства Федеративної республіки Німеччина в Україні.

Народний депутат від БЮТ Валерій Писаренко не виключає, що фракції опозиції можуть використати інцидент з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком у Німеччині як привід для дестабілізації роботи Верховної Ради.

Таку думку він висловив сьогодні в коментарі кореспонденту УНІАН.

Писаренко припустив, що опозиція буде вимагати відставки Луценка. Водночас, додав депутат, від опозиції може надійти й ініціатива аби зібрати в парламенті необхідних 226 голосів за відставку міністра.

При цьому Писаренко вважає недоречною таку постановку питання, оскільки до кінця не зрозуміло що насправді трапилося. “Я думаю, що Юрій Луценко повинен сам пояснити, що насправді відбулося, і до цього часу не варто будувати якісь версії”, - сказав він.

Депутат виступив противником винесення цього питання на розгляд Верховної Ради. “Я думаю, що все з’ясування має відбутися на рівні Кабінету міністрів”, - сказав Писаренко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.