Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кого обрали. У Сімферополі депутат публічно сексуально домагався колег

Самоврядування Регіон: Автономна республіка Крим 8353 перегляди

Опубліковано - 15.05.2009 20:07 | Всі новини | Версія для друку

Борис Фротман
Борис Фротман
Мер Сімферополя Геннадій Бабенко заявив, що його опонент - депутат Борис Фротман виявляв сексуальну цікавість до працівників міської ради прямо в ході сесії 14 травня. Довелось викликати міліцейський спецназ.

«Він ходив тут, приставав до всіх: до чоловіків, жінок... Перед обранням в депутати треба проводити певні медичні дослідження. Навіщо жінок за попу хапати, причому при всіх? І до мужиків трохи в штани не залазив... Стидобище! Добре хоч преси не було. Таке витворяв!», - обурився Бабенко в коментарі журналістам.

За словами мера, зокрема, саме поведінка Фротмана виявилася однією з вагомих причин, за якими довелося викликати на сесію спецпідрозділ міліції «Беркут». «Наряд міліції я викликав, тому що Фротман спеціально провокував бійку», - проінформував пресу міською голова.

У свою чергу депутат міськради Майя Олександрова заявила, що Фротман прилюдно сексуально домагався її. Також вона запевняє, що була свідком того, як цей депутат виявляв цікавість до чоловіків. «Він не справжній чоловік. Я йому тисячу разів в очі це говорила, а він ще симпатії до мене проявляв свої», - заявила Олександрова.

Нагадаємо, 14 травня депутати міської ради Сімферополя, що опонують міському голові Бабенку, блокували трибуну в ході сесії. Депутати, що підтримують мера, перемістилися в малу залу міськради і відмовилися пускати туди опонентів Бабенка, проте ті прорвалися силою. Для забезпечення роботи міськради був запрошений загін міліції спеціального призначення «Беркут».

Потім сесія міської ради Сімферополя відкрилася в закритому режимі без доступу преси.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.