Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Життя після Балоги. Ющенко не побачив трагедії у відставці сантехніка

Влада 3829 переглядів

Опубліковано - 19.05.2009 10:14 | Всі новини | Версія для друку

Життя після Балоги. Ющенко не побачив трагедії у відставці сантехніка
Життя після Балоги. Ющенко не побачив трагедії у відставці сантехніка
Президент України Віктор Ющенко прийняв відставку Віктора Балоги з посади глави Секретаріату Президента.

Як сказав він в інтерв`ю газеті «Дєло» (від 19 травня), “я її (відставку) прийняв і вважаю, що тут треба піти назустріч. Знову ж таки - я не бачу тут трагедії. Є перезарядка влади, яка назріла. Попереду виборча кампанія, і очевидно, частина суспільства хотіла б побачити інших людей, іншу тактику, інші відносини. Я думаю, що це гарний спосіб вдосконалитись, а не повертати натомість голову весь час назад, займаючись критиканством, з’ясуванням стосунків і звинуваченнями. Давайте, заощаджуючи час, вигравати завтрашній день. Відтак, я гадаю, що тут все закономірно, а не несподівано”.

На запитання, чи займатиметься Балога передвиборчої кампанією Ющенка, Президент відповів, що проводить консультації з цього приводу. “Поставлене вами запитання досі не обговорене з Віктором Балогою. Я гадаю, що він самодостатня людина і буде займатися тим, що йому до душі. Або ж він допомагатиме в організації виборчій кампанії - тут двері відкриті. Якщо ж він займатиметься іншою діяльністю - це його право. У нас з цього приводу ще не було розмови”, - сказав Президент.

Також Ющенко на запитання про наступника Балоги на місці глави Секретаріату відповів: “Повірте, це не так цікаво. Ми говоримо про технічний апарат Президента, який займається забезпеченням роботи глави держави. Я чесно скажу, що розглядаю декілька кандидатур. Але я не робив би окрему «фішку» навколо цього. Потрібна людина, яка спроможна забезпечити ритмічну роботу апарату Президента. Адже очолювати Секретаріат - рутинна щоденна робота по 16-18 годин”.

Між тим, на цей момент Указ про звільнення Балоги не оприлюднено. Отже, формально він ще очолює СП.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.