Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Відставка Єханурова. Ніякої політики - красти менше треба

Скандал 4384 перегляди

Опубліковано - 26.05.2009 09:52 | Всі новини | Версія для друку

Відставка Єханурова. Ніякої політики - красти менше треба
Відставка Єханурова. Ніякої політики - красти менше треба
Контрольно-ревізійне управління спростовує звинувачення в політичних мотивах перевірок в міністерстві оборони.

Про це вчора заявив глава КРУ Микола Сивульський в ефірі 5 каналу.

«Ніхто не втягує армію в політику. Ми просто об’єктивно показали картину, яка склалася», - відзначив він.

«Немає у нас політичного прицілу, і наші фахівці керуються тільки законом і документами, які вони досліджують», - підкреслив керівник КРУ.

Також Сивульський відзначив, що перевірка, яка здійснювалася в Міноборони, була плановою: «Вона продовжується, ми зараз перевіряємо діяльність державних підприємств, зокрема, тих, які здійснюють торгівлю зброєю».

Глава КРУ в черговий раз підкреслив, що Міноборони «пускає на вітер бюджетні кошти, які дістаються дуже дорогою ціною в умовах кризи».

Зокрема, Сивульський повідомив, що оборонне відомство купувало бензин А-95 у посередників за ціною 7,15 гривень за літр. Він заявив, що в листопаді минулого року була введена норма, згідно з якою закупівля палива повинна здійснюватися безпосередньо у виробників.

«До цього діяла норма звичайної тендерної позиції - купувати у того, хто дає дешевше. Скажіть, 95-й бензин по 7,15 гривень за літр продається де-небудь в Україні?», - обурився глава КРУ.

Як повідомлялося раніше, 20 травня прем’єр-міністр Юлія Тимошенко ініціювала відставку міністра у зв’язку з виявленими махінаціями ГоловКРУ в Міноборони.

ГоловКРУ виявило незаконну передачу Міноборони 53 земельних ділянок загальною площею 266 га, а також порушення при закупівлі продовольства для військових і закупівлі паливно-мастильних матеріалів.

Міністр оборони Юрій Єхануров пов’язує звинувачення в зловживаннях в керованому ним відомстві з передвиборною президентською кампанією і виступає за відставку Сивульського.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.