Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міноборони буде судитися з КРУ

Скандал 4640 переглядів

Опубліковано - 26.05.2009 13:21 | Всі новини | Версія для друку

Міноборони буде судитися з КРУ
Міноборони буде судитися з КРУ
Міністерство оборони України у судовому порядку захищатиме ділову репутацію, яка була піддана сумніву звинуваченнями Головного контрольно-ревізійного управління у наявних корупційних діях та зловживаннях в системі організації харчування військовослужбовців.

Про це заявив директор Департаменту державних закупівель та ресурсного забезпечення Міноборони Василь Бартків на нараді з питань організації та забезпечення харчування військовослужбовців, яка проходить сьогодні у військовому відомстві під головуванням міністра оборони Юрія Єханурова.

За словами Бартківа, висновки ї звинувачення ГоловКРУ щодо зловживань в системі організації харчування військовослужбовців ЗСУ є безпідставними та некомпетентними.

«Таким чином, ГоловКРУ безпідставно висуває звинувачення Міноборони щодо збільшення витрат на харчування. Думаю, що найкращий шлях – звернутися до суду, де захистити честь та ділову репутацію», - наголосив директор профільного департаменту Міноборони.

На його думку, на першому місці у цій масштабній інформаційній кампанії є не захист інтересів солдата.

«Скоріше, це демонстрація, як на солдатській кухні можна наварити політичний капітал», - зазначив Бартків, додавши, що ця інформаційна атака дискредитує військове відомство, саму "нову систему організації харчування, яка хоч трохи наближає українську армію до європейських стандартів, створює для військовослужбовців більш комфортні умови служби та дає їм можливість займатися військовою справою, а не тренуватися чистити картоплю".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.