Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Теракт в Мелітополі: після серії вибухів постраждало 22 людини

Надзвичайна подія Регіон: Запорізька область 8798 переглядів

Опубліковано - 2.06.2009 12:26 | Всі новини | Версія для друку

Теракт в Мелітополі: після серії вибухів постраждало 22 людини
Теракт в Мелітополі: після серії вибухів постраждало 22 людини
Сьогодні приблизно о 10.30 в місті Мелітополь Запорізької області у відділенні “Ощадбанку”, що розташовано на першому поверсі 9-поверхового житлового будинку на проспекті 50-річчя Перемоги 36/1, сталося два вибухи.

Як повідомили у прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, за попередніми даними, внаслідок вибухів постраждало 8 осіб, одна з яких перебуває у тяжкому стані. За даними місцевих ЗМІ - постраждало 22 особи.

Крім того, вибухом пошкоджено три автомобілі, припарковані поблизу відділення.

Водночас, місцеві ЗМІ Мелітополя повідомляють, що в будівлі пролунала серія вибухів.

Як повідомляють “Мелітопольські відомості” з посиланням на власне джерело, перед вибухом у приміщення Ощадбанку зайшли двоє чоловіків з пакунками в руках. За словами джерела, один з них залишив пакет біля входу у приміщення, другий - у середині приміщення.

Обидва хутко покинули приміщення. Після їхнього раптового відходу пролунали три вибухи.

У друге хірургічне відділення міськлікарні №1 доставлені перші троє що постраждалих від вибухів. Серед них: молода чоловік з рваною раною грудної клітки. На даний момент він знаходиться в операційній. Тяжкі поранення зазнали ще дві жінки, одна з яких, - співробітник ощадкаси, - з пораненням сечового міхура. Вона найближчим часом буде переведена в реанімацію. Другій жінці (відвідувачці ощадкаси) з відкритим пораненням ноги наразі надається допомога.

До першого хірургічного відділення надійшло 7 постраждалих з відкритими пораненнями. Медики оцінюють їхній стан як середнього ступеню тяжкості.

За інформацією медиків міськлікарні №1 всього через приймальне відділення вже пройшло 22 людини, які постраждали під час теракту.

За словами завідувача міського відділу охорони здоров`я Ігоря Маслова, з 22 чоловік, що звернулися в лікарню за допомогою, далеко не всі постраждалі мають фізичні травми, деякі городяни з психозами і неврозами доставлені в неврологічне відділення міськлікарні № 2.

За словами очевидця події Володимира Китаєва, пролунали три глухі вибухи, подібні до вибуху великого повітряного міхура, які прозвучали з проміжком в 1-2 хвилини. З будівлі ощадкаси миттєво повалив білий дим, вогню очевидець не бачив. Машина чоловіка була припаркована поблизу відділення банку. Після другого вибуху господар кинувся, щоб відігнати її, але не встиг. Вибуховою хвилею від третього вибуху чоловіка відкинуло на розташовану поблизу торгову точку, вщент розлетілося і скло його автомобіля. По медичну допомогу до лікарні автовласник звертатися не став, залишившись на місці події чекати агентів страхової компанії.

Від правоохоронців поки що інформації не надходило.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.