Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Теракт у Мелітополі. Слідство тільки почалося, а міліція отримує нагороди

Кримінал 6369 переглядів

Опубліковано - 3.06.2009 20:39 | Всі новини | Версія для друку

Теракт у Мелітополі. Слідство тільки почалося, а міліція отримує нагороди
Теракт у Мелітополі. Слідство тільки почалося, а міліція отримує нагороди
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко нагородив трьох співробітників карного розшуку, які затримали зловмисника, підозрюваного в організації вибухів у вiддiленнi Ощадбанку у Мелітополi.

Вiдповiдний наказ було зачитано сьогоднi на прес-конференції у ГУ МВС у Запорiзькiй областi.

Старшого лейтенанта міліції Сергія Усатюка, старшого лейтенанта міліції Дениса Новогребельського та молодшого лейтенанта міліції Романа Луканова нагороджено відзнаками МВС України "За безпеку народу" II ступеня.

Крім того, готується наказ про заохочення грамотою Кабінету міністрів України ще 10 співробітників міліції, які взяли безпосередню участь у розкритті цього резонансного злочину.

Тим часом правоохоронці встановили особу другого зловмисника, який брав участь в підготовці пограбування відділення Ощадбанку в Мелітополі й вибухів у ньому.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції прокурор Запорізької області Валерій Кулаков.

За його словами, "затриманий зізнався у спробі пограбування відділення Ощадбанку разом зі спільником, на якого мав вплив. На сьогоднішній день його (спільника) особу встановлено, але його ще не затримано".

За неофіційними даними, спільник затриманого за підозрою в організації вибухів у банку - мешканець Запоріжжя, який проживав в сусідньому із затриманим будинку в Ленінському районі Запоріжжя.

Від “Аратти”: власне нас вельми здивувала неабияка оперативність міліцейського керівництва у роздачі нагород.

Наразі, слідчі дії тільки-но розпочато і затримано одного підозрюваного (якому ще навіть не пред'явлено звинувачення) - тим не менше, ні Міністр, ні його генералітет, ні навіть віце-прем'єр Олександр Турчинов не мають жодного сумніву у винуватості цієї людини. Окремо зауважимо, що підозрюваного не було затримано на місці злочину у момент його скоєння.

Між тим, згідно із Конституцією та чинним КПК України кримінальна справа вважається розкритою,а злочинці покарані тільки тоді, коли їхня провина доведена у суді.

Те, що наразі, отримавши зізнавальні покази підозрюваного, на вищому державному рівні фактично відзвітували про розкриття злочину - свідчить не про професіоналізм правоохоронців, а, насамперед про те, що традиції славних більшовків-чекістів свято підтримуються їхніми нащадками. Бо саме система так званого класового права Андрія Вишинського головним даказом провини вважала особисте зізнання підозрюваного.

І саме тому ми не здивуємося, якщо й зараз замість справжніх злочинців на лаві підсудних можуть опинитися чергові вередюки...
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.