Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Скандальна відставка. Вінський заявив, що йде з уряду

Скандал 5199 переглядів

Опубліковано - 17.06.2009 13:05 | Всі новини | Версія для друку

Скандальна відставка. Вінський заявив, що йде з уряду
Скандальна відставка. Вінський заявив, що йде з уряду
Йосип Вінський заявляє, що подав у відставку з посади міністра транспорту та зв’язку України через серйозні розбіжності з прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко.

Про це повідомила прес-служба.

"Відповідно до статті 18 Закону України «Про Кабінет Міністрів України» подаю заяву про відставку з посади Міністра транспорту та зв’язку України.

Моя заява обумовлена серйозними розбіжностями з Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко щодо політичних, кадрових, економічних питань, а також етики стосунків між членами Кабінету Міністрів України.

Крім того, Прем’єр-міністром України блокуються вкрай необхідні для галузі реформи та виділення необхідних коштів для розбудови об’єктів інфраструктури, пов’язаних з проведенням в України Чемпіонату з футболу Євро-2012". - говориться у заяві.

Між тим, прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що визначиться з відставкою міністра транспорту і зв’язку Вінського після спілкування з ним.

Таким чином Тимошенко прокоментувала сьогодні журналістам заяву Вінського про відставку.

«Я ще з ним не спілкувалася», - сказала прем’єр.

На уточнююче запитання, чи планує уряд сьогодні на засіданні розглянути заяву Вінського, прем’єр-міністр, засміявшись, відповіла: «Я ж сказала, що не спілкувалася».

Сам Вінський сьогодні не прийшов на засідання уряду.

Замість нього Міністерство транспорту та зв`язку представляє перший заступник міністра Володимир Работньов.

Відповідно до порядку денного засідання КМУ, Вінський мав представляти два проекти рішень, зокрема – проект Указу Президента України «Про внесення змін у додаток №10 до Указу Президента №277 від 21 березня 2002 року», а також проект розпорядження Кабміну «Про скорочення однієї посади першого заступника генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України».

Вчора на брифінгу у Кабміні заступник Генерального директора «Укрпошти» Олександр Кухарець заявив, що Народний депутат БЮТ Геннадій Задирко запропонував «Укрпошті» збільшити видатки на рекламні послуги, в тому числі на виготовлення рекламного відеоролика за участю Міністра транспорту та зв’язку Йосипа Вінського та рекламних плакатів з його зображенням.

Олександр Кухарець пояснив, що державне підприємство впроваджує послугу «Продаж залізничних авіа- та автоквитків» і підготувало плакати з рекламою послуги. Однак, за його словами, народний депутат Геннадій Задирко запропонував «Укрпошті» виготовити 3 млн. інших рекламних плакатів, на яких зображений Йосип Вінський (вартість кожного становить кілька гривень) та купити і поширити у ЗМІ відзнятий відеоролик за участю Йосипа Вінського (за підрахунками фахівців, витрати на це становлять мінімум 7 млн. грн.). «Нам запропонували виготовити та купити за свої кошти відеоролик, проект якого вже був представлений, в якому Міністр рекламує цю послугу. Також був розроблений макет плакату, але коштів у нас не було на це передбачено», - зауважив Кухарець.

Заступник Гендиректора «Укрпошти» також повідомив, що через деякий час Геннадій Задирко прийшов в «Укрпошту» з повідомленням про те, що фінансовий план в частині збільшення видатків на рекламу погоджений з Міністром транспорту та зв’язку, і підприємство повинно розмістити відеоролик і плакат у ЗМІ. «Міністерство транспорту відправило фінплан «Укрпошти» до Міністерства фінансів, де він лежить на погодженні і зараз», - сказав Кухарець.

Він підкреслив, що первинно фінансовим планом «Укрпошти» цьогоріч передбачено 85 тис. грн. на проведення рекламних послуг.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.