Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Убивство біля лісу. Регіонали хочуть пропіаритися на трупі

Скандал 4955 переглядів

Опубліковано - 22.06.2009 13:32 | Всі новини | Версія для друку

Убивство біля лісу. Регіонали хочуть пропіаритися на трупі
Убивство біля лісу. Регіонали хочуть пропіаритися на трупі
Партія регіонів вимагає створити у Верховній Раді тимчасову слідчу комісію з розслідування вбивства у Кіровограді.

Про це в ході Погоджувальної ради повідомив перший заступник лідера ПР Олександр Єфремов.

"Нас не може не турбувати ситуація, що склалася у Кіровограді, коли депутат від БЮТ разом з керівником районної прокуратури і міліції убили людину тільки за те, що вона зайшла у його мисливське господарство. Ми наполягаємо, щоб цього тижня була проголосована постанова про створення ТСК", - відзначив він.

Між тим, досі правоохоронці не пояснили жодним чином, зідки у загиблого були два пістолети. Цілком очевидно, що соморобний пістолет аж ніяк не міг бути зареєстрованим. Та й хто ходить із пістолетом на полювання? Хоча, знову-таки, дивлячись на кого.

Сам нардеп Лозинський пояснив ситуацію на прес-конференції у Кіровограді. За словами народного депутата, Олійник першим почав стріляти.

«Я спитав у нього: «Ти хто?». Він несподівано дістав пістолет і вистрелив у наш бік. Ми з прокурором Горбенком наздогнали його на машині, вискочили, повалили на землю. Я тримав його за праву руку, у якій був пістолет, прокурор – за ліву. Я відкинув пістолет убік. Тоді чоловіку вдалося дістати ніж, яким він наніс мені і прокурору різані рани. Ми його через це випустили, він відскочив і дістав інший пістолет», – розповів нардеп.

За його словами, після цього вони чекали на прибуття оперативної групи з райвідділу міліції, і далі затримання Олійника проводили вже міліціонери. При цьому Олійник відстрілювався, але начальник райвідділу Ковальський віддав наказ не стріляти у відповідь.

На думку Лозінського, цей випадок міг бути не випадковим.

«Важко сказати, як ця людина могла там з’явитися пішки – за двадцять кілометрів від населеного пункту, де він мешкав. У нього вилучені записки з намальованими планами. Я думаю, це все свідчить на користь не випадковості», – сказав нардеп.

Як повідомлялося раніше, всі троє: нардеп, прокурор і начальник місцевого райввідлу міліції наполягають, що вони були беззбройні. Обласний прокурор цьому не заперечує. Хоча у місцевій пресі подейкують, що трійця була із мисливською зброєю.

Втім не зрозуміла мовчанка ГПУ, адже справа стосується народного депутата і у цьому випадку, за законом, контролювати слідчі дії мають саме у цьому відомстві.

Не зовсім зрозуміло, на яких правових чи інших підставах, окрім піару, регіонали здійняли галас і намагатимуться створити ТСК. На тлі того, що далеко не усе зрозуміло із обставинами загибелі їхнього колеги Євгена Кушнарьова. Втім, очевидно, оскільки там були всі свої - регіоналам це не цікаво.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.