Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Росії активно пропагується сталінізм

Імперія «Совок» 7199 переглядів

Опубліковано - 24.06.2009 15:08 | Всі новини | Версія для друку

У Росії активно пропагується сталінізм
У Росії активно пропагується сталінізм
КПРФ розмістила у Воронежі 10 рекламних щитів із портретом Сталіна та гаслом “Перемога буде за нами”.

Про це в середу, 24 червня, повідомила прес-служба партії.

Білборди з'явилися в День пам'яті і скорботи, який відзначався 22 червня, але приурочені до початку урочистостей на честь 130-річчя Сталіна. Вони відбудуться в грудні 2009 року.

Деяких воронежців дана акція обурила. Приміром, мешканець міста Дмитро Вороб’євський сказав журналістові “Нєзавісімой газети”, що йому незрозумілий сенс гасла Перемога буде за нами. "Невже його послідовники-сталіністи обіцяють знову запанувати в Росії?", - висловив свої побоювання городянин.

Воронезька влада, як пише видання, поставилася до появи плакатів набагато байдужіше. "А чому вас саме щити про Сталіна цікавлять, а не, скажімо, банери з міліцейським жезлом, обтягнуті презервативом?", - запитав кореспондента видання начальник відділу реклами управління головного архітектора міста Сергій Бобровніков. За його словами, подібні банери в місті також з'являлися, але журналісти не проявили до них інтересу.

Однак, Бобровніков додав, що ознаки порушень в акції КПРФ є. Справа в тому, що рекламні щити повинні використовуватися тільки для реклами, комерційної або соціальної. Розміщувати на них іншу інформацію не годиться. Начальник відділу реклами доповів про помічені порушення керівництву і чекає на його рішення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.