Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович вирішив піарнутися і побайдикувати водночас

Влада 4760 переглядів

Опубліковано - 25.06.2009 15:11 | Всі новини | Версія для друку

Янукович вирішив піарнутися і побайдикувати водночас
Янукович вирішив піарнутися і побайдикувати водночас
Партія регіонів знайшла привід заблокувати парламент.

Сьогодні прес-служба ПР розповсюдила заяву лідера партії Віктора Януковича:

“Парламент не може піти у відпустку, не збільшивши прожитковий мінімум для найбідніших громадян. Партія регіонів наполягає на тому, щоб вже сьогодні проголосувати за збільшення мінімальних зарплат на 200 гривень.

Якщо владна коаліція не погодиться на це – ми заблокуємо парламент.” - говориться у заяві.

Замість післямови. Звичайно, на перший погляд, піклування про "маленьких українців" під час кризи - виглядає пристойно. Проте, очевидно, що не про них йдеться.

Бо, насправді, де візьмуть підприємства кошти, аби збільшити, як виплати зарплатні, так і відрахування у пенсійний та інші фонди? Може панове мільярдери із фракції ПР на чолі із Віктором Федоровичем поділяться?

Чи на раді фракції усі нардепи вирішили сплатити податки із тіньових грошиків?

До речі, можемо нагадати панові Януковичу разом із його колегами, що саме Донецька область, в якій вся влада належить ПР - традиційний лідер із заборгованості по зарплатні. Виходячи із цієї законодавчої ініціативи, можемо логічно припустити, що у разі її прийняття - борги стрімко зростатимуть. І що виігає від цього пересічний виборець? Папірця, як відомо, на хліб не намажеш.

А от славнозвісної антикризової програми від ПР, яка нібито зробить нас заможними вже сьогодні - щось не чутно. І совість, при тому, дозволяє регіоналам піти у відпуски без її прийняття.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.