Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Порядок і добробут. Серед москалів процвітає дідівщина та міжнаціональна ворожнеча

Імперія «Совок» 8575 переглядів

Опубліковано - 8.07.2009 11:59 | Всі новини | Версія для друку

Порядок і добробут. Серед москалів процвітає дідівщина та міжнаціональна ворожнеча
Порядок і добробут. Серед москалів процвітає дідівщина та міжнаціональна ворожнеча
В одній із військових частин міста Алейськ Алтайського краю сталася масова бійка за участю близько 250 солдатів. У результаті різні травми отримали 44 новобранця з Дагестану.

Про це в середу, 8 липня, повідомила голова Комітету солдатських матерів Дагестанського міста Дербента Заміра Касімова.

За її словами, напередодні ті, хто постраждав "принесли заяви в прокуратуру, але їх довго не хотіли приймати". За словами Касілової, у побитті новобранців, яке сталося 5 липня, брали участь приблизно 200 осіб.

У військовій прокуратурі Сибірського військового округу підтвердили, що зараз іде перевірка за фактом бійки в Алейську. "Серйозно ніхто не постраждав, але кільком військовослужбовцям було надано медичну допомогу", - підкреслив помічник окружного військового прокурора Володимир Макаров.

За даними ЗМІ, було госпіталізовано одну людину. У інших військовослужбовців тілесні ушкодження, рани, синці, розсічені брови, губи, гематоми під очима.

Причина масової бійки поки не повідомляється. Постраждалі стверджують, що бійка почалася через образи з боку російських товаришів по службі. "Найбільш необразливим було, коли називали мавпами, собаками, чурками", - поскаржився дагестанець на ім’я Марат.
За даними ж джерела газети “Комсомольская правда”, події розвивалися дещо інакше. "Троє дагестанців підійшли до російсіянина і почали його вербувати у свої ряди. Переконували підкорюватися не російським офіцерам, а дагестанцям", - заявив він виданню.

За словами джерела, російський солдат відповів на пропозицію відмовою, після чого дагестанці почали його бити. З цього і почалася масова бійка.

Співрозмовник газети заявив, що двох дагестанців, яких правоохоронні органи визнали провокаторами бійки, заарештовано. Раніше вони вже були під слідством у справі про дідівщину. Третім підслідним у цій справі був син Заміри Косімової (його пізніше перевели з Алейська в інше місто).

Голова дербентського Комітету солдатських матерів стверджує, що її сина підставили.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.