Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Москаля також обурив спіч гаранта. Він розповів про Кислинського

Влада 4679 переглядів

Опубліковано - 8.07.2009 15:49 | Всі новини | Версія для друку

Москаля також обурив спіч гаранта. Він розповів про Кислинського
Москаля також обурив спіч гаранта. Він розповів про Кислинського
Нинішній заступник Голови СБУ та колишній заступник глави СП розпочинав політичну кар’єру старшим над повіями.

Представник депутатської групи «Народна самооборона», радник міністра внутрішніх справ України Геннадій Москаль висловив обурення вчорашнім зверненням Президента України Віктора Ющенка до працівників міліції під час розширеного засідання колегії Генпрокуратури.

Надаємо текст коментаря депутата без змін та коментарів.

Геннадій Москаль: «Складається враження, що Віктор Ющенко вже не може бути Гарантом дотримання прав і свобод людини і громадянина, а також гарантом дотримання Конституції України, оскільки гарантії, які він давав людям під час виборчої кампанії, вже давно закінчилися.

І кредит довіри населення він вичерпав: про це свідчать численні соціологічні опитування громадської думки.

Навіть в анекдоті наче про нього сказано: старий президент залишає 3 конверти з порадами для нового президента. В першому конверті від Кучми до Ющенка значилось: «Якщо буде дуже погано, всі огріхи вали на попередника». Цей етап Віктор Ющенко пройшов ще на Майдані. В другому конверті – «вали на своїх побратимів і соратників». Цей етап нинішній Президент теж пройшов давно. А коли робиться зовсім кепсько, відкривається третій конверт, де написано: «готуй три конверти».

Я вважаю, що Віктору Ющенко вже давно час готувати конверти для наступника.

Щодо вчорашньої вистави Президента на засіданні Генпрокуратури… театру одного актора: навіщо жбурляти камені в чужий город, замість того, щоб виполоти свою президентську вертикаль?

Оскільки Президент говорив на засіданні Генпрокуратури «про дівчат і про бані», то я б хотів нагадати, що один із заступників Глави Секретаріату Президента пан Кислинський, який нині переведений в СБУ і опікується проблемами Голодомору, ще на початку 90-х років працював сутенером на трасі Луганськ-Антрацит на кемпінгу Боково-Платово, про що є відповідні документи: приводи, пояснення і тому подібне. І можу особисто направити Президенту ці документи.

Тому про «дівчат і про бані» треба запитувати не у працівників Міністерства внутрішніх справ, а у підлеглих Президента України, в його Секретаріаті. Там куються компетентні у цих справах кадри.

Не треба покращувати свій імідж спробами принизити МВС. Якби ж Віктор Ющенко хоч статистику напередодні засідання подивився: за півроку 168,5 тисяч злочинів знаходились у провадженні працівників міліції України. Це величезне навантаження. В умовах кризи вдалося уникнути зростання злочинності. А ще працівники МВС виявили 365 злочинів, які скоїли керівники районних держадміністрацій, їхні заступники, заступники голів обласних державних адміністрацій, керівники управлінь – це все президентська вертикаль.

Тому я вважаю, що виступ Віктора Ющенка на засіданні Генпрокуратури був недоречний і мав вигляд дріб`язкової помсти за добросовісне виконання обов’язків працівниками міліції, які не зважають на високі державні ранги злочинців, їхні високі «криші» і знайомства.

Чи було ще колись у роки Незалежності, коли б затримали хоч одного з голів районних держадміністрацій, заступників голів обладміністрацій, інших посадовців, які призначаються по вертикалі президентської влади? – Ні, таке стало можливим тільки зараз.

А Віктор Ющенко, бачте, розказує міліції «про баб і про бані».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.