Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Папараці упіймали Медвєдєва у пікантному стані

Імперія «Совок» 7546 переглядів

Опубліковано - 9.07.2009 16:13 | Всі новини | Версія для друку

Фото AFP
Фото AFP
Після вечері лідерів G8 Дмітрій Медвєдєв ледве тримався на ногах.

Російська блогосфера вранці 9 липня наповнилася чутками про те, що Президент РФ Дмитро Медвєдєв нібито напився під час саміту лідерів країн G8 в Італії.

Причиною вигуків "Медвєдєв напився!", "Медвєдєв п'яний", "Президент РФ оскандалився в Італії" стали фото, зроблені фотографом Agence France-Presse, на яких Медвєдєв виглядає дивно.

Як інформує ТСН.ua , на деяких із фотографій він ніби падає, і з двох сторін його ніби підтримують італійський прем'єр Сільвіо Берлусконі та Президент Франції Ніколя Саркозі.

Вся трійця лідерів виглядає, як компанія друзів, що загуляли. При цьому вигляд людини, яка загуляла найбільше, має саме Медвєдєв який йде посередині. На деяких фотографіях в нього взагалі комічний вираз обличчя - так в сатирі зображають людей, які випили зайвого.

Разом із тим, папараці часто користуються методами відображення напівпоглядів, напівемоцій і напіврухів, коли фотокамери роблять по декілька кадрів на секунду. За бажання можна вибрати будь-яку, невдалу, але комічну частину фото.

Нагадаємо, саміт лідерів країн "Великої вісімки" відкрився в італійському місті Аквіла у середу, 8 липня. Серед цікавих особливостей саміту те, що його організатори вирішили зекономити на прийомі лідерів світових держав.

Зокрема, їх поселили у казармах на території школи місцевої Фінансової гвардії по двоє. Зокрема, Медвєдєва поселили в одному будинку з його французьким колегою Саркозі.

Від “Аратти”: Наприкінці горбачовської перебудови Борис Єльцин теж мав необережність хильнути лишку під час закордонного візиту.

Тоді також мало хто із пересічних громадян вірив у те, що Борис Миколайович товаришує із оковитою. Але, за часів президенства Єльцина не тільки навколишній світ, а й росіяни переконалися - ті кадри зарубіжної хроніки під час перебудови - не були ні монтажем, ні якимось технічним прийомом аби дискредитувати російського керівника.
Фото AFP
Фото AFP

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.