Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Феномен влади Льоні Космоса: кияни платять, а їхні гроші десь зникають

Зона економічного дива 10950 переглядів

Опубліковано - 4.08.2009 13:37 | Всі новини | Версія для друку

Феномен влади Льоні Космоса: кияни платять, а їхні гроші десь зникають
Феномен влади Льоні Космоса: кияни платять, а їхні гроші десь зникають
Заборгованість за надані послуги перед ВАТ “АК “Київводоканал” досягла 410 млн грн.

Про це повідомив сьогодні перший заступник гендиректора підприємства Віталій Найдюк.

За його словами, така ситуація пов'язана з неналежним виконанням своїх зобов'язань районними житлово-комунальними підприємствами столиці – незважаючи на справні платежі з боку населення.

Як пояснив Найдюк, РДА за рішенням райрад створюють нові житлово-комунальні підприємства, на які переводиться житловий фонд. "При цьому існуюча заборгованість перед "Київводоканалом" залишається на старих підприємствах, у яких нічого не залишається", - сказав Найдюк.

За його словами, від сплати боргів ухиляються КП "Управління житлового господарства" Оболонського і Святошинського районів, а також КП "Поділ-житло".

При цьому він підкреслив, що це суперечить рішенню Київради, згідно з яким у разі реорганізації районного житлово-комунального господарства існуюча заборгованість має передаватися на нові підприємства.

"У зв'язку з цим ми звернулися до прокуратури та КРУ, а також наполягаємо на укладенні трибічних договорів між "Київводоканалом", районними житлово-комунальними підприємствами й інформаційно-обчислювальним центром, що дозволить забезпечити прозорість розрахунків. Ми домагатимемося розгляду цього питання в комісіях Київради і на колегії КГГА", - заявив Найдюк.

Він також повідомив, що "Київводоканал" не відключатиме населення від водопостачанні у зв'язку з ситуацією, що склалася. "Згідно із законом ми не маємо права відключати житловий фонд. Юридично ми зможемо це зробити тільки коли у нас не вистачить оборотних коштів на закупівлю реагентів - тому що згідно із законом ми не маємо права постачати воду неналежної якості", - пояснив Найдюк.

Він уточнив, що з вищезгаданої суми заборгованості перед "Київводоканалом" 328 млн грн підтверджено рішеннями судів. "Решта суми боргу зараз знаходиться на розглядах у судах", - сказав перший заступник гендиректора "Київводоканалу".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Зона економічного дива»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.