Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров спростовує міфи Януковича

Економіка 9809 переглядів

Опубліковано - 28.08.2006 13:15 | Всі новини | Версія для друку

Азаров спростовує міфи Януковича
Азаров спростовує міфи Януковича
Перший віце-прем`єр-міністр Микола Азаров прогнозує вартість газу для України на 2007 рік на рівні $135.

"Наш орієнтир з певним "запасом міцності" - $135 за тисячу кубометрів газу на кордоні України", - сказав Азаров в інтерв'ю щотижневику "Профіль-Україна", пише "Українська правда" .

"Ми взяли за основу оптимістичний варіант розвитку подій. Насправді ситуація може бути гіршою, а може бути і кращою", - додав він.

За словами першого віце-прем`єра, "якщо ціна на газ буде вищою, Кабінет міністрів до цього буде готовий: у бюджеті передбачається стабілізаційний фонд близько 3 мільярдів гривень".

"Ці кошти, якщо нам не вдасться домовитися з Росією про таку ціну на газ, допоможуть компенсувати зростаючі витрати", - відзначив Азаров.

"Якщо газ в Україну буде надходити за ціною менше $135 за тисячу кубометрів, гроші зі стабілізаційного фонду підуть на фінансування інвестиційних проектів", - підкреслив перший віце-прем'єр.

"До речі, у 2007 році уряд Віктора Януковича збирається покласти край ганебній практиці, коли всі доходи від приватизації проїдаються, зникають і не дають нічого для країни. Ми збираємося всі доходи від приватизації направляти на реалізацію інвестиційних проектів", - сказав Азаров.

"Я невипадково говорив про існуючі проблеми в енергетиці. Ми ще в 2004 році прийняли програму технічної реконструкції вітчизняної теплоенергетики. Чому уряду Юлії Тимошенко і Юрія Єханурова на це не дали ні копійки? Тому що жили одним днем", - відзначив перший віце-прем'єр.

"А ми не збираємося жити одним днем. Ми закладаємо більше ніж п'ятирічну програму модернізації наших теплових електростанцій. На це потрібні колосальні кошти. Але ця модернізація дасть гарантію, що майбутні покоління будуть жити зі світлом і теплом", - підкреслив перший віце-прем'єр-міністр України.

Від "Аратти". З приводу вищесказаного, варто нагадати слова Віктора Януковича, нинішнього прем`єр-міністра, сказані в Дніпропетровську лише два місяці тому перед форумом депутатів всіх рівнів у Дніпропетровську, коли він поклав відповідальність за підвищення ціни на енергоносії на діючу на той час владу:

"Україна стоїть на межі нової економічної прірви: через подорожчання енергоносіїв стануть нерентабельними такі галузі, як металургія, хімічна промисловість, теплоенергетика.

А це майже половина валового внутрішнього продукту, сотні тисяч працівників, за якими закриються ворота зупинених підприємств.

І при цьому влада стверджує про зростання рівня життя в Україні."

Янукович вважав тоді це пропагандистським міфом - "Кому в сьогоднішній Україні жити стало краще? Влада, відкидаючи реалії, запевняє, що всім. Це неправда".

Цікаво, як Микола Янович зможе пояснити слова свого лідера сьогодні?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.