Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кінець комуністичного раю. Через космічні борги кияни залишилися без гарячої води

Добробут Регіон: м.Київ 6200 переглядів

Опубліковано - 17.08.2009 20:07 | Всі новини | Версія для друку

Кінець комуністичного раю. Через космічні борги кияни залишилися без гарячої води
Кінець комуністичного раю. Через космічні борги кияни залишилися без гарячої води
17 серпня через припинення газопостачання з боку ДК “Газ України” відбулася аварійна зупинка одного з блоків ТЕЦ-6 Київенерго.

Про це повідомила прес-служба.

«О 10:15 диспетчер Київтрансгазу повідомив про початок примусового зниження тиску газу на ТЕЦ-6. Вже о 12:25 на ТЕЦ-6 системою захисту відключено енергоблок №2», - заявив головний інженер, заступник технічного директора АК «Київенерго» Юрій Гладишев.

Зупинка газопостачання ТЕЦ-6 та відключення останнього блоку, який знаходився у роботі, призвела до погіршення надійності електропостачання споживачів міста Києва та Київської області, адже ТЕЦ-6 припинила генерацію електроенергії. Через відсутність газопостачання повністю припинено гаряче водопостачання споживачам Оболонського, Деснянського районів та частини Дніпровського і Подільського районів міста Києва. Без гарячого водопостачання залишається 3810 споживачів ( 2753 житлових будинків, 69 лікувальних закладів, 205 дитячих садків, 158 шкіл, 625 відомств )

Як раніше попереджала компанія, відсутність своєчасних розрахунків місцевого бюджету та споживачів перед Київенерго може призвести до перебоїв із подачею гарячої води та стане одним із чинників складнощів наступного опалювального сезону.

Наразі борг Київенерго перед ДК «Газ України» становить 596 млн. грн. При цьому, з початку року компанія майже не приростила заборгованості перед газопостачальниками не дивлячись на великі обсяги використання палива для виробництва теплової енергії споживачам. Так, кожен день опалення Києва коштує узимку 15-18 млн. грн., а подача гарячої води влітку на 1.5-2 млн. грн.

Рівень боргу споживачів за теплову енергію станом на 14 серпня 2009 року складає 814,041 млн. грн. З них борг житлових організацій (ЖКГ) - 754,793 млн. грн.

Борг споживачів за використану електричну енергію - 617,255 млн. грн. Найбільшим боржником є Київводоканал - 286,345 млн. грн.

Борг КМДА перед Київенерго станом на 1.07.09 по компенсації різниці між економічно обґрунтованими затратами на виробництво теплової енергії та існуючими тарифами складає 1,2 млрд. грн.. що підтверджено актами.

Замість післямови. Виникає запитання: за що ж ми, споживачі сплачуємо чималенькі гроші? Щоб клептомани-космольончики мали змогу за вкрадене вештати по Канарах та вишивати на крутих тачках?

А може б краще виконати вимоги Конституції й повенути нам, громадянам право самим вирішувати, чи спонсурувати надалі чиновницький непотреб, чи самим піклуватися про тепло і затишок власних осель, забране в нас рішенням уряду Януковича?

Ми вчергове публічно вимагаємо відповіді у прем'єра Юлії Тимошенко, чіткої й однозначної: допоки ми будемо заручниками влади, яка нехтує нашими законними правами?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.